Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp vam sad dozvoljava da koristite isti nalog na više telefona

15.11.2022 11:11 | 0 Software/Web
WhatsApp vam sad dozvoljava da koristite isti nalog na više telefona

Ukoliko zbog posla ili putovanja morate da nosite dva telefona sa sobom, a koristite aplikacije za dopisivanje kao što je WhatsApp, znate koliko je nezgodno što ova aplikacija ne dozvoljava da je koristite na više od jednog uređaja.

Prema informacijama sa WABetaInfo, gde inače saznajemo o svim WhatsApp promenama, uskoro ćemo dobiti takozvani „companion“ režim, koji je sada već dostupan nekim beta korisnicima, koji dozvoljava da isti nalog koristite na 4 uređaja u isto vreme.

Ovo su prijavili korisnici koji koriste beta verziju 22.2.24.18, i to čak ne svi, ali oni koji su je dobili kažu da je podešavanje krajnje jednostavno i da se opcija nalazi u meniju sa tri tačke kada pokrenete WhatsApp na novom telefonu. Nakon toga je potrebno samo da povežete svoj novi uređaj korišćenjem QR koda i WhatsApp će biti dostupan i na novom uređaju.

WA_COMPANION_MODE_ANDROID.png

Companion režim je prvo testiran u prethodnoj beta verziji WhatsApp aplikacije, ali je tada bio dostupan samo na tabletima. Treba napomenuti da je ova opcija već dugo dostupno u desktop verziji, koju možete lako povezati sa svojim nalogom koji koristite na telefonu.

Prednosti sinhronizacije WhatsApp aplikacije na više uređaja su prilično očigledne: sve vaše poruke su uvek na jednom mestu, bez obzira na kom uređaju otvorite WhatsApp.

Savitljivi Google Pixel Fold nezvanično predstavljen pre vremena

Kriptovalute godinu dana u crvenom, investitori izgubili više od 2 biliona dolara

10504
10505
10506
10507
10508
10509