Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp dodaje prečicu za brze odgovore, indikatore end-to-end šifrovanja

21.12.2021 15:04 | 0 Software/Web
WhatsApp dodaje prečicu za brze odgovore, indikatore end-to-end šifrovanja

 

WhatsApp, popularna aplikacija za razmenu poruka, spremna je da predstavi novu prečicu za brze odgovore za aplikaciju WhatsApp Business. Za one koji ne znaju, ova funkcija omogućava kompanijama da šalju često korišćene tekstualne odgovore uz pomoć prečica na tastaturi, a da ih zapravo ne kucaju. WhatsApp, sa nedavnim ažuriranjem aplikacije WhatsApp Business, dodao je novu prečicu za funkciju Brzi odgovori u meniju za deljenje.

Da bi poslala često korišćeni tekstualni odgovor, preduzeća mogu da otkucaju „/“ u boks za ćaskanje, nakon čega će im biti prikazana lista poruka koje mogu da pošalju. Nova prečica se za sada koristi za iOS i Android beta testere WhatsApp Businessa.

Osim dugmeta prečice za brze odgovore za preduzeća, izgleda da se WhatsApp sprema da uvede ažuriranje i za normalnu WhatsApp aplikaciju. Novo ažuriranje će prikazati šifrovanu poruku kroz korisnički interfejs. WhatsApp ćaskanje, pozivi i statusi su šifrovani od kraja do kraja, i osim pošiljaoca i primaoca, niko ne može da čita tekstualne poruke ili da sluša pozive.

WhatsApp donosi ovu vizuelnu promenu sa namerom da podseti korisnike da je privatnost jedan od prioriteta kompanije. Možemo očekivati da će kompanija u narednim nedeljama široko uvesti ove funkcije za sve korisnike.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Apple iPhone 14 Pro će imati kameru od 48 megapiksela, periskop je zakazan za 2023.

Xiaomi potvrđuje da će samo dva modela biti lansirana 28. decembra, zvanično najavljen dizajn

10504
10505
10506
10507
10508
10509