Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp će uskoro početi da uklanja izbrisane razgovore na svim korisnikovim uređajima

10.09.2021 20:04 | 0 Software/Web
WhatsApp će uskoro početi da uklanja izbrisane razgovore na svim korisnikovim uređajima


WhatsApp je ranije ovog leta konačno dodao podršku za više uređaja, olakšavajući slanje poruka prijateljima i porodici čak i ako vam telefon nije pri ruci. To predstavlja veliko poboljšanje u odnosu na prethodne verzije aplikacije, nudeći do četiri prateća uređaja za slanje poruka - iako ste i dalje ograničeni na jedan telefon.

Neke greške je i dalje potrebno da se ispeglaju, uključujući izbrisane razgovore koji se ne sinhronizuju pravilno na različitim platformama. WhatsApp konačno radi na ispravci, ali može proteći još vremena pre nego što ona bude objavljena.

whatsapp2_8.jpg


U najnovijoj WhatsApp beti je primećeno da je mogućnost brisanja threadova sa više platformi i zvanično u razvoju. Kada funkcija bude aktivna, aplikacija će automatski ukloniti izbrisane razgovore na svim uparenim uređajima, sve dok koristite ažurirani softver koji podržava ovu funkciju. Nažalost, opcija još uvek nije dostupna za beta korisnike, pa će proći još neko vreme dok se ne pojavi na stabilnoj verziji WhatsAppa.

Ovo nije jedina funkcija koja trenutno nedostaje kada se koristi više uređaja. Prikačeni razgovori, poruke sa zvezdicom i stariji rezultati pretrage izostali su tokom objave ranije ovog leta. Očekuje se da će ove alatke stići korisnicima WhatsAppa na različitim platformama kasnije ove godine.

Izvor: Android Police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Pojavili su se detalji o kamerama Galaxy S22 Ultra telefona

Google isporučuje tamni mod za Search na desktopu

10504
10505
10506
10507
10508
10509