Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp će uskoro omogućiti povezivanje više uređaja na jedan nalog

22.09.2020 09:01 | 0 Software/Web
WhatsApp će uskoro omogućiti povezivanje više uređaja na jedan nalog


WhatsApp već neko vreme radi na podršci za više uređaja, a izgleda da će ova funkcija uskoro postati dostupna korisnicima širom sveta.

WABetaInfo je otkrio dokaze o novoj funkciji, pod nazivom "linked devices", koja će korisnicima omogućiti slanje i primanje poruka sa različitih uređaja, uključujući one koji podržavaju WhatsApp Web, WhatsApp aplikaciju pa čak i Facebook Portal.

Ovo će korisnicima omogućiti da razgovore obavljaju sa laptopova ili drugog telefona bez potrebe da se izloguju sa primarnog uređaja. Pored toga, funcija će omogućiti korisnicima da WhatsApp upotrebljavaju bez internet konekcije na primarnom uređaju. WhatsApp je trenutno postavio četiri uređaja kao limit i omogućiće korisnicima sinhronizaciju, razgovore i slanje poruka na različitim uređajima.

wap2_2.jpg


Ističe se da je funkcija u finalnim fazama testiranja i da će uskoro biti omogućena WhatsApp Beta testerima na Android i iOS platformama. Pored toga, WhatsApp planira da omogući korisnicima verifikaciju WhatsApp Web sesija pomoću otiska prsta. Ovo će dodatno poboljšati sigurnost aplikacije, posebno nakon što se implementira podrška za više uređaja.

Izvor: WABetainfo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy S20 FE promo video se fokusira na kamere, tu su i fotografije zaštitnih kućišta

Najmanji dolazeći iPhone bi mogao nositi naziv iPhone 12 mini

10504
10505
10506
10507
10508
10509