Greška

Došlo je do greške.

WhatsApp bi uskoro mogao dozvoliti deljenje datoteka veličine čak do 2 GB

28.03.2022 14:58 | 0 Software/Web
WhatsApp bi uskoro mogao dozvoliti deljenje datoteka veličine čak do 2 GB

 

WhatsApp nije najbolja aplikacija za razmenu poruka za slanje velikih datoteka. Ako želite da šaljete 4K video zapise ili velike dokumente, nešto poput Telegrama bi bila bolja opcija. To je zato što WhatsApp ima ograničenje datoteka od 100 MB. Ali to će se uskoro promeniti jer WhatsApp navodno radi na povećanju ograničenja veličine datoteke.

Prema WABetainfo, WhatsApp testira mogućnost deljenja datoteka veličine do 2 GB. Ova funkcija je predstavljena nekim korisnicima u Argentini kao deo najnovijeg beta testa za Android i iOS.

WhatsApp-ovo ograničenje veličine od 100 MB značilo je da korisnici koji žele da dele veće datoteke moraju da to urade u alternativama kao što je Telegram. Ali pod pretpostavkom da WhatsApp uvede povećano ograničenje veličine fajla za sve u budućnosti, konačno bi bio u rangu sa svojim rivalom, koji već dugo omogućava korisnicima da dele do 2 GB velikih datoteka.

 

WA_1.jpg

 

Kao što je gore pomenuto, ograničenje veličine datoteke od 2 GB trenutno je dostupno samo nekolicini beta testera u Argentini. Nije jasno kada kompanija planira da proširi uvođenje na više regiona.

WhatsApp je nastavio da dobija nove funkcije i poboljšanja u poslednje vreme. Aplikacija je nedavno dobila reakcije na poruke u iOS stilu, bogat pregled dokumenata i mogućnost pauziranja/nastavljanja prilikom snimanja glasovne beleške.

WhatsApp takođe priprema neke nove funkcije koje još uvek nisu predstavljene korisnicima. Ranije ovog meseca smo saznali da aplikacija radi na novoj funkciji anketa koja bi omogućila WhatsApp grupama da brzo anketiraju članove grupe. U međuvremenu, dodeljeni Community tab bi olakšao praćenje grupa i zajednica, a zamenio bi karticu kamere koja se trenutno nalazi na levoj strani.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Huawei izveštava o rekordnom profitu pošto je direktorka finansija Meng Vandžou najavila povratak

Najavljena usluga pretplate na GTA+ za GTA Online na PS5 i Xbox Series S/X

10504
10505
10506
10507
10508
10509