Watch Dogs nudi bolje performanse uz Nvidia grafiku (video)

Dobra vest za one koji imaju Nvidia GPU a planirali su da igraju Ubisoftov upravo objavljeni Watch Dogs naslov, jeste da se mogu nadati boljim performansama u odnosu na AMD seriju GPU-a.

Kada je GPU izbor u pitanju, korisnici praktično imaju izbor samo između onoga što nude Nvidia i AMD, koje svoju tehnologiju licenciraju proizvođačima kao što su Asus, Sapphire, Gigabyte, MSI i drugi. Dobra vest za one koji imaju Nvidia GPU a planirali su da igraju Ubisoftov upravo objavljeni Watch Dogs naslov, jeste da se mogu nadati boljim performansama u odnosu na AMD seriju GPU-a. To je zbog toga što je Nvidia radila blisko sa programerima u Ubisoftu, jer se Watch Dogs našao u Nvidia Gameworks programu. Ovo je programerima omogućilo pristup setu alatki, kojima su mogli da potpuno optimizuju igru za sve Nvidia tehnologije. Objavljen je i video gde se opisuje ova bliska saradnja tokom rada na Watch Dogs naslovu. I dok je ovo sjajna vest za vlasnike Nvidia grafičkih kartica, vlasnici AMD GPU-a neće biti dobrog raspoloženja. Daleko od toga da na AMD karticama igra ne zadovoljava, ali ukupno iskustvo ide na stranu Nvidia-e, a navodi se i da ovakav potez onemogućava AMD da obezbedi brze ispravke i optimizaciju ka boljem korisničkom iskustvu.

 Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi