Greška

Došlo je do greške.

Vrednost bitcoina dramatično opada

22.12.2017 17:33 | 10 Biznis IT
Vrednost bitcoina dramatično opada


Popularni bitcoin je nedavno dostigao rekordnu vrednost od blizu 20.000 dolara, ali je od tada u značajnom padu, što je posebno eskaliralo tokom ove nedelje. Kriptovaluta trenutno vredi nešto preko 12.000 dolara.

Pojedini investitori su zabrinuti zbog činjenice da tržište kriptovaluta nije u stanju da se izbori sa iznenadnim promenama u potražnji, čime se pokazuje koliko je nezrela i promenljiva tržišna infrastruktura.

Ovakva situacija sa najpopularnijom digitalnom valutom izaziva i različite komentare analitičara i zvaničnika uspešnih kompanija. Tako je potpredsednik eBay Americas nedavno izjavio da kompanija planira da kompanija razmatra implementaciju primanja bitcoina, ali da još nije čvrsto pri ovoj odluci.

S druge strane, predsednik i osnivač istraživačke kompanije Taylor Global Vision sugeriše da će bitcoin uskoro propasti, iako još uvek nije dostigao maksimum.

Trenutno nije poznato šta je izazvalo ovaj veći pad vrednosti bitcoina, ali se u mnogim medijima pominje popriličan uspeh koji ima rivalski "bitcoin cash", koji je za kratko vreme ostvario značajan uspeh. Takođe, pad bitcoina mnogi pripisuju i činjenici što sve veći broj finansijkih institucija počinje da prihvata kriptovalutu.

Izvor: The Sun

alfaunits Član postova: 38435
BIlo bi pametno da boldujes zadnje reci
rAMA Član postova: 9671
Citiram korisnika: a c a
otvori/zatvori
But not everyone lost out – some even made money! Jesse Livermore was called “the most fabulous living US stock trader” by Time magazine. On Black Tuesday hearing the news of the crash his wife moved their belongings into a small cottage as she was convinced they were broke. When he got home he set her straight, from some clever short selling he had emerged $100 million richer! Yet even he later fell victim to the markets, lost his fortune and committed suicide.
a c a Član postova: 5497

alfaunits Član postova: 38435
Mislim da bi se sredilo podosta foruma kada bi svi, koji promovisu ili veruju u BTC, pokazali svoje novcanike ili prestali
darkbaron Član postova: 519
Klasican dump and pump uskoro ce jos vise da skoci preko 20k

Opera 50 implementira funkciju koja štiti od rudara kriptovaluta

Samsung Galaxy S9 na novim renderima

10604
10605
10606
10607
10608
10609