Greška

Došlo je do greške.

Vredna unapređenja - Xiaomi Smart Band 7 (video)

30.08.2022 16:14 | 0 Mobile
Vredna unapređenja - Xiaomi Smart Band 7 (video)

Za relativno malo novca, Mi Band narukvice pružaju zaista puno toga, pa i ne čudi što privlače puno pažnje korisnika, jer je to ipak da tako kažemo pristupačna ulaznica u svet pametnih i fitnes nosivih uređaja.

Nakon Mi Smart Band 5 i Mi Smart Band 6 koji su se mogli videti na mnogim rukama, red je došao i na Xiaomi Smart Band 7 koji nam je ovih dana stigao na test u redakciju, a koji donosi malo krupnije izmene u odnosu na svoje prethodnike - sličan koncept, ali opet dovoljno razlika da potencijalno zainteresuje i vlasnike prethodnih verzija za upgrade. Pa hajde da vidimo šta je to novo i drugačije i šta sve nudi Xiaomi Smart Band 7 za oko 7000 dinara, t.j. 59 evra.

Ono što je i dalje isto kao i ranije je generalni dizajn, za koji verovatno važi deviza “ne menjaj ono što funkcioniše”. Narukvica je od termoplastik poliuretana, t.j. TPU i praktično obavija sam uređaj u obliku pilule sa svih strana vrlo čvrsto, tako da deluje da je sve napravljeno iz jednog dela. Što se udobnosti tiče, ona je sasvim korektna iako materijal narukvice nije baš naročito mekan.

Doduše, imamo jednu zamerku po pitanju narukvice koju ovaj model deli sa svojim prethodnicima, a odnosi se na mehanizam kopče. Narukvica se pri stavljanju na ruku provuče kroz obruč na suprotnoj strani i nitna ubaci u odgovarajuću rupu, što je jednostavno i efektno rešenje, ali će vam se povremeno dešavati da slučajno zakačite ruku na nešto i oslobodite kopču kojoj baš ne treba puno da bi se otkačila. Ovako teoretski možete i izgubiti narukvicu, pa treba obratiti pažnju. Kao i obično, narukvice su lako izmenjive i dostupne u bezbroj boja i dezena, kako zvanične Xiaomi, tako i zamenske, pa korisnici zaista imaju puno opcija po pitanju izgleda...

Male izmene: Samsung Galaxy S23 i S23+ skoro identični prethodniku

Meta testira lakše deljenje NFT-ova na Instagram i Facebook mrežama

10104
10105
10106
10107
10108
10109