Vlasnik Amazona kupio The Washington Post

Vlasnik Amazona Džef Bezos i ujedno 19. najbogatiji čovek na planeti, kupio je The Washington Post, jedan od najdugovečnijih i najuticajnijih dnevnih listova u SAD za 250 miliona dolara u kešu, objavila je kompanija danas. "List ovom kupovinom postaje entitet u ličnom vlasništu gospodina Džefa Bezosa, a ne k

Vlasnik Amazona Džef Bezos i ujedno 19. najbogatiji čovek na planeti, kupio je The Washington Post, jedan od najdugovečnijih i najuticajnijih dnevnih listova u SAD za 250 miliona dolara u kešu, objavila je kompanija danas. “List ovom kupovinom postaje entitet u ličnom vlasništu gospodina Džefa Bezosa, a ne kompanije Amazon.com,” poručili su iz The Washington Post u saopštenju. Kupovina uključuje novine koje su u vlasništvu The Washington Posta (i njihove web sajtove), među kojima su Express daily, The Gazette Newspapers i Southern Maryland Newspapers, ali ne i Slate, TheRoot.com ili Foreign Policy koji ostaju uz Washington Post Company.  
amazon kupio washington post

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi