Greška

Došlo je do greške.

Vlasnici Tesla vozila će moći da igraju Steam igre u svojim automobilima

19.07.2022 17:06 | 0 Biznis IT
Vlasnici Tesla vozila će moći da igraju Steam igre u svojim automobilima

U ovom trenutku možete igrati nekoliko zanimljivih naslova u Tesla automobilima posredstvom servisa Tesla Games Arcade poput Reach Buggy Racing 2, Cat Quest, Cuphead (samo prvi nivo), Sonic the Hedgehog 1, The Battle of Polytopia i drugih. Međutim, kako prenosi TheVerge, radi se na implementaciji onlajn prodavnice video igara Steam u dolazeće verzije operativnog sistema koji pokreće automobile ove kompanije.

Ilon Mask obećava

Idemo na Mars, kupiću Twitter, zaštitiću slobodu govora... Svi znamo da Ilon Mask voli da obećava velike stvari, a da ih potom baš i ne ispuni. Verovatno niste zaboravili kako još uvek nismo na ulicama videli Cybertruck. Najnovije obećanje na kom se već neko vreme radi jeste integracije platforme Steam u Tesla autombile.

Tesla

Dakle, veliki plan kompanije Tesla za unapređivanje sistema za zabavu u njihovim automobilima jeste omogućavanje Steam onlajn servisa. Da, Steam na Tesla automobilima, pa preuzmete vašu omiljenu igru koju hardver ovog vozila može da podrži, i uživancija. Naravno, ne u vožnji ukoliko ste vozač, ali šta bi sprečilo vašeg suvozača da uživa u nekom naslovu tokom dugih putovanja?

Prema Maskovim rečima, naravno, gde drugde nego na društvenoj mreži Twitter, “Ostvarili smo napredak sa integracijom platforme Steam. Demo najverovatnije sledećeg meseca”. Ukoliko je verovati ovim rečima, u avgustu bismo mogli da vidimo kako bi Steam funkcionisao u jednom automobilu. Ipak je Mask ovo pomenuo još u februaru ove godine.

ElonTvitTesla.jpg

Za sada još uvek nema informacija o tome koji bi sve video igre bile podržane i koja bi uopšte bila pravila rada u jednom vozilu. Recimo, da li biste ovom onlajn servisu mogli da pristupite tokom vožnje ili ne (video igre sigurno ne biste mogli da igrate tokom vožnje), da li biste morali da zaustavite vozilo ili bi vaš suvozač mogao da odigra svoju omiljenu igru dok vi upravljate automobilom i krajičkom jednog oka gledate da li je uspeo da porazi Maleniu iz Elden Ring ili po stoti put čujete “I am Malenia, blade of Miquella, and I have never known defeat”.

Šta će nam Steam u automobilu?

Šalu na stranu, praktičnu primenu platforme Steam i naprednih video igara u automobilima vidimo kako sistem razonode za putnike i vozača kada želi da napravi pauzu od vožnje, parkira auto i odigra “jedan nivo”. Biće veoma zanimljivo kako će kombinacija Steam i Tesla izgledati, makar i na našim putevima.

Debitant za preporuku - Cooler Master GM27-FQS ARGB monitor (video)

Rusija kaznila Google zbog širenja zabranjenog sadržaja o ratu u Ukrajini

10604
10605
10606
10607
10608
10609