Greška

Došlo je do greške.

vivo objavio novi video tizer za predstojeći Origin OS Ocean

07.12.2021 10:10 | 0 Software/Web
vivo objavio novi video tizer za predstojeći Origin OS Ocean

 

vivo se sprema da predstavi sledeću verziju svog Android skina za Kinu. On će se zvati Origin OS Ocean i biće objavljen 9. decembra, kao što je već poznato od ranije.

Danas je kompanija objavila novi video teaser za nadolazeću verziju OS-a i, kao što mu i ime kaže, sve počinje u okeanu. Novi elementi dizajna korisničkog interfejsa su takođe uredno prikazani, te ovo nije samo prazan tizer, prenosi SparrowsNews.

 

 

Korisnički interfejs početnog ekrana je posebno nov i osvežen u poređenju sa prethodnom iteracijom Origin OS-a, a očigledno je tradicionalno iskustvo Android početnog ekrana/launchera sada nestalo, te je u potpunosti zamenjeno Vivo interpretacijom.

Ukupan stil Origin OS Ocean je jednostavniji, življi i zanimljiviji nego ranije, donoseći još moderniji izgled. Funkcije kao što su fotografije, plaćanja i podsetnici na putovanja su uočljivije prikazane na zaključanom ekranu, okružene ikonom otiska prsta - ovo ima za cilj da pokaže korisnicima da mogu brzo pristupiti važnim funkcijama direktno nakon otključavanja otiskom prsta.

 

Ako ste propustili: vivo donosi Android 12 ažuriranje u Srbiju

Kao i ranije, Origin OS će verovatno ostati ograničen na vivo telefone za kinesko tržište. Interno testiranje je trenutno u toku za X70 Pro+, X70 Pro, X70, X60 Pro+, X60t Pro+, X60 Pro, X60 Curved Screen Edition, S10 Pro, S10, S9, iQOO 8 Pro, iQOO 8 i iQOO 7.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


OnePlus 9 serija počinje da dobija stabilno ažuriranje na Android 12

Samsung i Tecno rade na RGBW senzoru kamere

10504
10505
10506
10507
10508
10509