Greška

Došlo je do greške.

Vivo najavio AI-pokretani Super HDR

15.03.2018 15:42 | 0 Multimedija
Vivo najavio AI-pokretani Super HDR


Kompanija Vivo je predstavila svoju novu Super HDR tehnologiju, pokretanu veštačkom inteligencijom (Artificial Intelligence - AI). Vivo Super HDR podržava dinamički raspon od 14 EV (Exposure Value), koji bi bez problema trebalo da se prilagođava kompleksnom osvetljenju.

Super HDR "hvata" više frejmova (do 12 frejmova) u poređenju sa regularnom HDR tehnologijom. Ovo omogućava i više opcija za sliku, koje se mogu ukombinovati za bolje rezultate prikaza.

Super HDR se prilagođava različitim scenama kako bi nudio slike koje su približne prirodnim. Tehnologija koristi i karakteristike dinamičkog raspona kako bi izabrala koji frejmovi će biti renderovani, kako bi se istakle prednosti slike i detalji senki. Super HDR ima i "smart scene" detekciju, koja pomaže u balansiranju svetlosnih subjekata i pozadine, kako bi se kreirale fotografije prirodnog izgleda.

Tehnologija koristi prednosti AI algoritama za detektovanje različitih scenarija i podešavanje ekspozicije i izabranih frejmova. Ai može da identifikuje oblike stena, trave, talase, oblake i drugo što pomaže u detekciji scene.

Izvor: IndianExpress

Komentari

0 Dodaj komentar

Logitech gejming zvučnici sa sinhronizovanim osvetljenjem

Google koristi Maps da svaku video igru smesti u stvarni svet

10304
10305
10306
10307
10308
10309