Greška

Došlo je do greške.

Vivo bi prvi mogao doneti telefon sa senzorom otiska prsta ugrađenim u displej (video)

19.06.2017 09:17 | 3 Mobile
Vivo bi prvi mogao doneti telefon sa senzorom otiska prsta ugrađenim u displej (video)

Izgleda da je kompanija Vivo uspela u onome što Samsungu nije pošlo za rukom sa Galaxy S8 linijom telefona, a verovatno ni sa dolazećim Galaxy Note8 fabletom. Prema najnovijem videu, kineski proizvođač bi mogao biti prva kompanija koja će predstaviti smartfon sa senzorom otiska prsta implementiranim u displej.


Video prikazuje telefon sa in-display tehnologijom u akciji. Ono, što za sada nije poznato, jeste da li korisnici mogu da stave prst bilo gde na displej kada očitavaju otisak, ili je ovo potrebno učiniti u okviru određene oblasti na telefonu.

Sem ovog videa, za sada nema drugih informacija o dolazećem Vivo telefonu.

Izvor: NextPowerUp

zeljo024 Član postova: 158
Osoba koja je demonstrirala tu funkciju na telefonu stavila je prst na tacno naznaceno mesto, logicno bi bilo da je funkcija omugucena samo na tom oznacenom delu ekrana. Po meni potpuno je bespotrebno da bude preko cele povrsine ekrana pa cak i nepozeljno, tako bi samo bilo vise slucajnih otkljucavanja ekrana. Inace 99.9% sam siguran da je video lazan. Smestanje senzora otiska u ekran ima logike samo u slucaju da proizvodjac zeli da ekran zauzme sto veci procenat prednje povrsine telefona, kao sto mozemo da vidimo u videu to ovde nije slucaj. Tako da bi ta funkcija u slucaju telefona sa videa bila potpuno besmislena osim u slucaju da je ta tehnologija jeftinija od zasebnog senzora, posto je gotovo nemoguce da je jeftinija to znaci da je telefon izvidea laznjak. E sad moguce da je telefon sa videa samo inzenjerski primerak, zbog toga sam i siguran "samo" 99.9%
veljkodmt Član postova: 249
Vivo se, zapravo, kao kompanija kotira prilicno visoko, u top nekoliko (nisam siguran koliko tacno) proizvodjaca na svetu. Samo sto je slabo zastupljen izvan trzista Kine. Tako da me ne cudi sto im je ovo poslo za rukom.
dejan87dex Users postova: 11769
Oni su koliko se secam i prvi Iris ugradili u svoj model?! Sramota za Samsung, mada i nije, sve to oni namerno rade...
Sent from Dead OS ☹

Novi Dell laserski projektor nudi 100-inčni 4K HDR prikaz

Debian 9 objavljen nakon 26 meseci razvoja

10104
10105
10106
10107
10108
10109