Greška

Došlo je do greške.

vivo X80 Pro recenzija - ozbiljan konkurent najboljima! (Video)

18.06.2022 19:39 | 0 Mobile
vivo X80 Pro recenzija - ozbiljan konkurent najboljima! (Video)

 

U godini u kojoj se proizvođači takmiče ko će da ima veći kameru na poleđini telefona mislimo da za sada imamo pobednika, a to je vivo X80 Pro. Telefon koji je pre neki dan imao zvaničnu evropsku premijeru danas je ispred vas, i zbog toga nam je posebno drago – što smo bili u prilici da telefon imamo na raspolaganju za test i pre nego što je predstavljen u Evropi. Napomenućemo i da je ovo prvi pravi flagship telefon koji je vivo predstavio na Starom kontinentu, iako je ova kompanija već nekoliko generacija unazad u Kini predstavljala ozbiljne modele.

Bilo bi suvišno porediti ga sa X70 Pro+, čiji je on direktni naslednik, jer se taj telefon nije prodavao u Srbiji, ali vivo X80 Pro ima toliko novina da zaista nije potrebno upoređivati ga sa bilo kojim modelom pre njega.

Ukratko, u pitanju je ozbiljan flagship plave krvi, sa svim štikliranim kućicama potrebnim da uđete na kratku listu modela koji se mogu nazvati premijum klasom. To znači najbolji, veliki AMOLED ekran, najjači Snapdragon čipset, 12 GB RAM-a i 256 GB skladišne memorije, brutalni sistem kamera u saradnji osmišljen u intenzivnoj saradnji sa kompanijom ZEISS, brzo punjenje, premijum dizajn i još malo pikanterija o kojima ćemo kasnije u video recenziju koju možete pogledati ispod.

DisplayPort ili HDMI: U čemu je razlika i koji da odaberete?

Internet Explorer dobio svoj nadgrobni spomenik u Južnoj Koreji

10104
10105
10106
10107
10108
10109