Greška

Došlo je do greške.

Visoka klasa za poneti - Bang & Olufsen Beoplay EQ i Beosound A1 2nd gen (video)

05.07.2022 10:55 | 0 Multimedija
Visoka klasa za poneti - Bang & Olufsen Beoplay EQ i Beosound A1 2nd gen (video)

Već godinama unazad, statistike nam govore da apsolutna većina ljudi u omiljenim pesmama uživa najvećim delom putem mobilnog telefona. Ovaj podatak nije iznenađenje, s obzirom da nam je telefon uvek pri ruci, gde god da smo, u prevozu, na poslu, pa čak i kod kuće. Samim tim, dodaci poput bežičnih slušalica i Bluetooth zvučnika ne samo da dobijaju na značaju, već postaju i esencijalne stvari za ljubitelje dobrog zvuka.

U zavisnosti od toga koliko volite muziku i koliko duboko želite da zavučete ruku u džep, na raspolaganju vam je ogroman izbor u različitim cenovnim kategorijama, od nekih 50-ak evra za pristojan uređaj, pa i do više stotina ili preko 1000€ za one vrhunske.  I naravno, nije tu samo u pitanju zvuk, već i dodatne mogućnosti, kvalitet, dizajn – što viša klasa to je i više akcenat na celokupnom iskustvu, a kako ima onih koji to sebi mogu i žele da priušte, ima naravno i kompanija koje su specijalizovane za takve proizvode.

Ako ste ikada imali kontakt sa nekim Bang & Olufsen uređajem, znate da je njima stil podjednako bitan kao i kvalitet zvuka, te da su njihovi proizvodi drugačiji od konkurenata po dizajnu, ali i po samom zvuku, a slična situacija je i sa dva modela na testu.

BANGOLUFSENSlualiceBeoplayEQBEOSOUNDA12NDGEN65.jpg

Beoplay EQ su moderne bluetooth slušalice, takozvane true wireless, sa podrškom za poništavanje buke, namenjene audiofilima koji cene kvalitet, ali i izgled. Na domaćem tržištu Beoplay EQ koštaju 47.990 dinara i to je cena koja je znatno viša od većine konkurenatskih rešenja koja su dostupna kod nas i van Srbije.  Za tek nešto preko 400€ dobijate luksuznu estetiku, kompaktno kućište koje podržava bežično punjenje, ali i izuzetan audio kvalitet. 

Beosound A1 je prenosni Bluetooth zvučnik dizajniran da  omogući da ono što slušate podelite sa svojim prijateljima i okolinom, čak i kada niste blizu nekog ozbiljnijeg ozvučenja, na nekom izletu u prirodi npr.

Kao i sa Beoplay EQ, dizajn je podjednako bitna kategorija kao i kvalitet zvuka, i tu ovaj model zaista briljira. Kolorit je Nordic Ice, što znači da se slaže sa slušalicama, spajajući metalik sivu gornju površinu sa peskiranom teksturom i mat svetlo sivi gumirani donji deo cilindričnog tela, idealan da spreči proklizavanje.

iPhone 14 će oboriti različite rekorde, jedan od njih je i cena

Biogorivo na bakterije moćnije od raketnog goriva

10304
10305
10306
10307
10308
10309