Vip proslavio Ookla priznanje na karting stazi

Povodom osvajanja priznanja Speedtest by Ookla za najbržu mrežu u Srbiji u 2017. godini, kompanija Vip mobile organizovala je Vip karting šampionat za novinare i onlajn influensere.

Saopštenje za javnostPovodom osvajanja priznanja Speedtest by Ookla za najbržu mrežu u Srbiji u 2017. godini, kompanija Vip mobile organizovala je Vip karting šampionat za novinare i onlajn influensere u kafeu Karburator, nadomak Kart-moto centra Ada Huja. Na ovom uzbudljivom druženju, gosti su imali priliku da odmere snage i provere da li mogu da pariraju najmlađem operatoru po brzini.Napete vožnje po karting stazi ispratilo je vatreno navijanje publike i domaćina Miloša Maksimovića, čuvenog TV lica, a nakon neizvesne borbe, za pobednika je proglašen Marko Đurić, tj. Đura Fiskultura. Boje portala Benchmark branio je osnivač i urednik Petar Gredelj, koji je osvojio treće mesto.Da podsetimo, kompanija Vip mobile osvojila je nagradu za najbržu mobilnu mrežu u Srbiji kompanije Ookla, globalnog lidera na polju testiranja brzine i performansi Interneta, zahvaljujući koeficijentu brzine (Speed Score) od 39,31, i prosečnim brzinama od  42,68 Mb/s za download i 14,21 Mb/s za upload podataka, na uređajima novije generacije.Izvor: Vip

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi