Greška

Došlo je do greške.

Vip online prodavnica: Onlajn kupovina koja pruža više

12.05.2020 10:07 | 0 Biznis IT
Vip online prodavnica: Onlajn kupovina koja pruža više


Saopštenje za javnost

Istorija kupovine putem poručivanja seže nekoliko decenija unazad, i od tada je u mnogo čemu redefinisala koncept tradicionalnog odlaska na prodajno mesto. Kao osnovne prednosti danas, ističu se ušteda vremena i mogućnost kupovine 24/7, kao i ušteda novca, usled brojnih akcija koje važe samo u virtuelnom svetu. Čak su se i granice država iz kojih poručujemo željeno izbrisale. Ipak, neke usluge, ali i proizvode je mnogo lakše i bolje obaviti u virtuelnom svetu unutar svog geografskog područja.
 
Onlajn usluge u Vipu već dugo prevazilaze najprostiju online kupovinu jer možete samostalno uradili mnogo složenije procese iz udobnosti svog doma, ili u hodu koristeći svoj mobilni telefon.

Želite da produžite postojeći ili potpišete novi ugovor? Nema problema. Potreban vam je neki od uređaja ili dodatna oprema na rate? Stavili ste računicu na papir i shvatili da je bolje da pređete na postpaid ili da prenesete svoj broj u Vip mrežu? Jednostavno plaćanje računa, pregled specifikacije računa, uplaćivanje dopune, kupovina tarifnih dodataka ili slanje uređaja na servis? Sve navedeno i više od toga možete uraditi koristeći MojVip usluge. Dovoljno je svega nekoliko klikova mišem.

Ukoliko se opredelite za kupovinu putem Vip online prodavnice, na raspolaganju vam je veliki broj i posebne ponude uređaja samo za ovaj vid kupovine, a uz svaki poručeni telefon dobijate i besplatnu personalizovanu masku. Sve NEO i intarifa korisnike čeka i dodatni 1GB za surf tokom 24 meseca ugovorne obaveze.

Kupovina je brza i sigurna, plaćanje možete izvršiti platnim karticama ili pouzećem. Ukoliko se opredelite za kupovinu bez rata, dobijate i specijalni popust od 10%. Sve porudžbine stižu besplatno na vašu kućnu adresu za maksimalno pet dana od momenta vaše narudžbine.

Sigurna kupovina. Besplatna dostava.

Izvor: Vip

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Galaxy Note20 i Note20+ će imati 120Hz ekrane; neće postojati Note20 Ultra

Motorola Razr dobija Android 10 ažuriranje

  • Povezane teme:
  • vip
10604
10605
10606
10607
10608
10609