Greška

Došlo je do greške.

Vip: Korisnicima ostvarene najveće želje (video)

26.09.2017 19:12 | 0 Biznis IT
Vip: Korisnicima ostvarene najveće želje (video)

Saopštenje za javnost

Kompanija Vip mobile je povodom obeležavanja svog rođendana i decenije poslovanja u Srbiji, odlučila da ispuni želje svojim najvernijim korisnicima, koji su već 10 godina deo „druge priče“.

Zaposleni u kompaniji Vip kontaktirali su svoje korisnike i pokušali da saznaju njihove najveće i neostvarene želje. Neočekivan poziv, dao je i neočekivane odgovore. Svi korisnici su dali veoma slične i skromne odgovore kao što su „ništa specijalno“ ili „ne mogu trenutno da se setim“, pozivajući se na lepu reč, ljubav ili zdravlje. Ipak, nakon dugih razgovora i osluškivanja njihovih potreba, volja, upornost i strpljenje zaposlenih u Vipu dovele su do najskrivenijih želja korisnika.


Vip je na taj način svojim korisnicima ostvario i želje poput putovanja Volgom, odlaska na Trku formule 1, ručka sa direktorom kompanije Vip mobile, zida u Novom Sadu koji će oslikati mladi talentovani umetnik, 20 odbojkaških lopti sa potpisima naših reprezentativaca i mnoge druge. Da je sasvim u redu da se želi neograničeno, jer postoji trenutak kada će želje biti ostvarene, pogledajte u video klipu.

Izvor: Vip

Ataribox će koristiti AMD APU i Linux-bazirani OS

Corsair objavio Vengeance RGB White DDR4 memoriju

  • Povezane teme:
  • vip
10604
10605
10606
10607
10608
10609