Greška

Došlo je do greške.

Vip: Kakva je komunikacija biznis korisnika u Srbiji?

28.02.2018 11:37 | 0 Biznis IT
Vip: Kakva je komunikacija biznis korisnika u Srbiji?


Saopštenje za javost

Bilo da su u pitanju poslovni saradnici, klijenti ili potencijalni partneri, svakodnevno komuniciranje je neizostavni deo radnog dana svakog ko vodi svoj biznis. Razmišljajući upravo o poslovnim korisnicima, kompanija Vip mobile nedavno je predstavila NEObiz tarife, koje su korak napred u odnosu na dosadašnje ponude na tržištu. U pitanju su prve tarife sa uključenim roming minutima, i to za sedam zemalja u kojima posluje A1 Telekom Austrija grupa - Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Belorusiji, Sloveniji, Makedoniji i Lihtenštajnu. Uz to, poslovni korisnici na raspolaganju imaju neograničene minute i SMS poruke ka svim domaćim mrežama, i dovoljan broj gigabajta.

Biznis bez granica
Malim i srednjim preduzećima su na raspolaganju četiri tarifna nivoa – NEObiz 3, NEObiz 5, NEObiz 10 i NEObiz 20.

Primera radi, NEObiz3 tarifa sadrži neograničene minute i SMS prema svim domaćim mrežama, 3 GB, i 100 roming minuta u okviru sedam zemalja A1 Grupe, uz mesečnu pretplatu od 1499 dinara i  dvogodišnju ugovornu obavezu. Pored toga, u ponudi su još tri tarifna nivoa sa još više gigabajta i minuta za roming razgovore.

Poslovni korisnici u paket mogu uključiti po izboru mobilni telefon, kao i tablet, laptop, modem, ruter i drugu dodatnu opremu. Iz Vipa su posebno istakli važnost kontrole troškova ukoliko se korisnik nalazi u Srbiji ili na poslovnom putu u inostranstvu, a, ukoliko se korisnik nalazi u nekoj od navedenih zemalja, roming minuti važe ka bilo kojoj od preostalih država, uključujući i Srbiju.

Nastavak NEO priče
Na ovaj način, Vip je na krilima revolucionarne NEO postpaid tarife sada olakšao komunikaciju poslovnim korisnicima i van okvira Srbije. Od juna prošle godine više od 300.000 privatnih korisnika upravo je izabralo NEO ugovore, a sada su izgledne promene na tržištu i u biznis sferi.

Izvor: Vip

Komentari

0 Dodaj komentar

MWC 2018: Asus predstavio tri telefona iz Zenfone 5 serije

Apple bi mogao objaviti veliki OLED iPhone sa dual-SIM podrškom

  • Povezane teme:
  • vip
10604
10605
10606
10607
10608
10609