Greška

Došlo je do greške.

Vip ČuvarKuća – daljinska kontrola i video nadzor vaše kuće

26.10.2018 10:20 | 0 Multimedija
Vip ČuvarKuća – daljinska kontrola i video nadzor vaše kuće


Saopštenje za javnost

Vip ČuvarKuća je bezbednosno rešenje za pametnu kuću koje vam omogućava da, preko smartfona ili tableta, upravljate kućnim aparatima i video nadzorom gde god da se nalazite. Do skoro smo daljinsko kontrolisanje i funkcionisanje doma mogli da vidimo samo na filmu, a sada je dostupno u našem džepu. Sa ovim sistemom možemo da automatizujemo naš životni prostor i prilagodimo ga našim potrebama, i to s najmanjim utroškom vremena i novca.

Alarmni kontroler je „mozak“ sistema, jer sabira i kontroliše funkcije svih ostalih uređaja, i šalje obaveštenja na telefon ili tablet. Ujedno, može biti i NVR, mrežni video snimač koji pokriva do osam kamera za bežični video nadzor u realnom vremenu. U zavisnosti od potreba, ČuvarKuća u svoj set uređaja možete uključiti IP video kamere za nadzor, alarmnu sirenu i senzore za pokret ili vrata i prozore, daljinski za uključivanje i isključivanje svetla i aparata, senzore za dim i SOS daljinski koji, čim detektuju signal, šalju notifikaciju i alarm na vaš mobilni telefon, što je vrlo korisno za najstarije i najmlađe u porodici, koji na jedan stisak dugmeta mogu da dopru do vas u hitnim slučajevima.

Svi uređaji su bežični, pa je instalacija sistema krajnje jednostavna. Upravljanje kamerama i svim senzorima omogućeno je putem aplikacije Vip ČuvarKuća za Android i iOS, gde jednim klikom imate pristup svojoj kući. Kompanija Vip mobile je prva na tržištu na ovaj način omogućila korisnicima da svoj dom učine pametnim, a više informacija možete pogledati na zvaničnom sajtu vipmobile.rs.

Izvor: Vip

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 


Razer Phone 2 na testu izdržljivosti (video)

Xiaomi ažurirao svoj raspored nadogradnje telefona na Android

10304
10305
10306
10307
10308
10309