Vine postao popularniji od Instagrama na Twitteru

Samo pet dana nakon predstavljanja aplikacije za Android, Vine je prestigao Instagram po broju postova na Twitteru, sudeći po merenjima firme Topsy. I dok su cifre Instagrama nepromenjene prethodnih nekoliko meseci, Vine servis ima konstantan rast, a nema sumnje da predstavljanje aplikacije za značajnu platfomu ima velike veze sa tim re

Samo pet dana nakon predstavljanja aplikacije za Android, Vine je prestigao Instagram po broju postova na Twitteru, sudeći po merenjima firme Topsy. I dok su cifre Instagrama nepromenjene prethodnih nekoliko meseci, Vine servis ima konstantan rast, a nema sumnje da predstavljanje aplikacije za značajnu platfomu ima velike veze sa tim rezultatima. U petak su linkovi sa vine.co servisa podeljeni preko 2,5 miliona puta, dok je instagram.com podeljen nešto ispod 2,2 miliona puta na Twitteru. Sa druge strane Instagram i dalje ostaje ispred na listi Android aplikacija, a bez informacija sa obe strane, ne možemo tačno da znamo ukupan broj korisnika ovih servisa. Odsustvo rasta Instagrama sigurno ima veze sa odbijanjem integrisanja Twitter karata. Potom je lansiranje Instagram web profila dodatno udaljilo ovaj servis od Twittera. Sa druge strane, Vine je u vlasništvu Twittera i jasno je zbog čega ima dovoljno prostora za popularizaciju na ovoj društvenoj mreži, odnosno micro-bloggign platformi.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi