ViewSonic predstavio Full HD monitor sa ekstremnim kvalitetom slike

Najveći deo vizuelnih prednosti, koje ovaj monitor poseduje, su tu zahvaljujući SuperClear Pro tehnologiji, koja nudi pravi 8-bitni prikaz boja.

Većina monitora i TV uređaja ima kontrast od 1000:1 (bez obzira na Dynamic Contrast Ratio), kao i osvetljenje između 200 i 250 cd/m2, plus odziv od 5 ms u proseku. ViewSonic je predstavio monitor koji je superioran u svim navedenim aspektima, sem odziva. Naziv monitora je VX2858Sml, a ima odziv od 6 milisekundi, ali ovo nije mana, s obzirom da se radi o poslovnom monitoru. Najveći deo vizuelnih prednosti, koje ovaj monitor poseduje, su tu zahvaljujući SuperClear Pro tehnologiji, koja nudi pravi 8-bitni prikaz boja. Monitor ima statički kontrast od 3000:1 i dinamički kontrast od 50.000.000:1 (tačnije Dynamic Mega Contrast, kada su ovi nivoi u pitanju). Kvalitetu ovog monitora doprinosi i White-light LED pozadinsko osvetljenje. Monitor nudi uglove gledanja od 176/176 stepeni, a rezolucija je 1920 x 1080 piksela. Dijagonala ovog IPS monitora iznosi 28 inča, a odlikuju ga MHL, Flicker-Free, Blue Light Filter i druge tehnologije. Cena za sada nije poznata.Foto: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi