Viber za desktop dostupan za Windows i Mac sisteme (video)

Popularni Viber VoIP servis sada je dostupan i korisnicima Windows i Mac uređaja. Ukoliko tražite zamenu za Skype, Viber sada omogućava pozivanje i slanje poruka na mobilne uređaje iz desktop okruženja, kao i video razgovore preko računara. Viber Desktop koristi isti proces podešavanja kao i mobilna aplikacija

Popularni Viber VoIP servis sada je dostupan i korisnicima Windows i Mac uređaja. Ukoliko tražite zamenu za Skype, Viber sada omogućava pozivanje i slanje poruka na mobilne uređaje iz desktop okruženja, kao i video razgovore preko računara. Viber Desktop koristi isti proces podešavanja kao i mobilna aplikacija, gde broj mobilnog telefona postaje korisnikov jedinstveni ID. Kontakti koji imaju instaliran Viber se automatski dodaju u listu, a odrađena je i sinhronizacija između mobilne i desktop verzije servisa. Desktop verzija Vibera je komplementarna sa poslednjom 3.0 verzijom za mobilne platforme (Android, iOS i BlackBerry), a takođe uključuje i poboljšanu podršku za fotografije, novi glasovni endžin i podršku za oko 20 jezika.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi