Greška

Došlo je do greške.

Viber je u grupne razgovore implementirao poruke koje se same brišu

08.10.2021 19:34 | 0 Software/Web
Viber je u grupne razgovore implementirao poruke koje se same brišu


Poruke koje se same brišu predstavljaju odličnu opciju koja štiti privatnost, ukoliko želite da imate razgovore koji se ne snimaju ili ne čuvaju u chat istoriji. Viber nudi poruke koje nestaju/same se brišu za svoje individualne razgovore, a sada funkcija stiže i za grupne razgovore.

Viber je objavio da će u grupne razgovore implementirati poruke koje se same brišu. Prema navodima: "Kada je u pitanju postavljanje poruka koje se brišu u grupnom chatu, korisnici neće morati da prolaze kroz proces u više koraka da bi promenili status poruka u grupi. Viberova funkcija omogućava članovima da lako uključe i isključe opciju unutar samog chata".

 

Pogledajte još: Nova funkcija za Viber omogućava kreiranje prilagođenih stikera


Kompanija ističe da Viber korisnici mogu da podese brisanje poruka u razgovorima nakon 10 sekundi, jednog minuta, jednog sata ili jednog dana nakon što se pročitaju.

Oni koju su zabrinuti da bi drugi mogli kreirati screenshot poslatih poruka, ne moraju da brinu jer Viber aplikacija ima ugrađenu zaštitu koja sprečava takve akcije. Funkcija brisanja poruka u grupnim razgovorima bi korisnicima trebalo već da se isporučuje u najnovijem ažuriranju.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Xiaomi 11T serija telefona predstavljena u Beogradu (video)

MSI Optix G273 je pristupačni IPS monitor

10504
10505
10506
10507
10508
10509