Greška

Došlo je do greške.

Viber donosi instant video poruke i ekstenzije za ćaskanje

21.12.2016 10:16 | 0 Software/Web
Viber donosi instant video poruke i ekstenzije za ćaskanje

U sledećoj nadogradnji, Viber će dobiti nekoliko novih funkcija koje bi trebalo da pomognu aplikaciji za razmenu poruka da stigne konkurente. Nadogradnja će doneti ekstenzije za ćaskanje, video poruke, kao i redizajnirane emoji za Android i iOS verzije Viber aplikacije. WhatsApp je uveo razmenu video poruka prošlog meseca, dok su ovih dana Facebook Messanger i Kik izašli sa video ćaskanjem sa podeljenim ekranom, odnosno grupnim video ćaskanjem.

Novoj funkciji razmene video poruka u Viberu se može pristupiti kratkim prevlačenjem prsta preko tastera za glasovnu poruku da bi se nakon toga otkrila nova funkcionalnost, a dugi pritisak bi aktivirao snimanje. Korisnici mogu da snime video klip do 30 sekundi i podele ga sa svojim kontaktima. Proces je veoma jednostavan i sličan snimanju audio poruka i može se otkazati u bilo kom trenutku prevlačenjem sa leve strane tastera za snimanje.

Možda je interesantnija nova ekstenzija za ćaskanje koja obezbeđuje podršku za third-party servise kao što su Giphy, Wikipedia i TheMovieDB. Korisnici mogu da pristupe novoj ekstenziji klikom na @ simbol u delu za poruke i odrede jedan od tih servisa. Ažuriranje će uskoro biti objavljeno za iOS i Android platforme.

Viber pokrenuo javne naloge za kompanije i brendove

Izvor: Phonearena

Sve vesti vezane za Viber aplikaciju, možete pogledati na Viber hub-u na Benchmark sajtu!

Komentari

0 Dodaj komentar

Adobe i Apple će imati više softverskih ranjivosti u 2017. godini od Microsoft-a

Samsungove akcije na rekordno visokom nivou

10504
10505
10506
10507
10508
10509