Greška

Došlo je do greške.

Vesnik promena - Honor Watch GS 3 (video)

23.07.2022 13:14 | 0 Mobile
Vesnik promena - Honor Watch GS 3 (video)

Brend Honor je poput svoje doskorašnje majčinske firme Huawei prošao trnovit put prethodnih godina i to nakon vrlo uspešnog perioda u kome su njihovi proizvodi, a naročito na našem tržištu uživali sjajnu reputaciju među korisnicima.

Pored jako dobrih mobilnih telefona, to važi i za pametne satove, koji su mahom bili brat blizanac nekog od Huawei modela, ali sa malim razlikama u dizajnu i često nešto povoljnijom cenom. A onda je prošle godine Honor postao zasebna kompanija, povratio privilegije korišćenja hardvera i softvera koje su im prethodno bile uskraćene i krenuo u neku sopstvenu priču, istina i dalje sa prilično sličnosti sa nekim od Huawei proizvoda.

No, ovoga puta nam se na testu našao i novi pametni sat kompanije Honor koji je možda indikacija da bi tom trendu mogao doći kraj i da bismo od ove kompanije uskoro mogli videti potpuno originalne proizvode. U pitanju je Honor Watch GS 3, poslednji u nizu Watch GS serije koja je tradicionalno bila ekvivalent Watch GT modelima, ali ovog puta zapravo ne liči ni na jedan prethodni ili aktuelni, uz još neke promene koje čine da ovo bude definitivno najoriginalniji Honor pametni sat do sada.

Onlajn pucačina smeštena u Prvi svetski rat besplatna na Epic Games

Pazite šta radite na Twitch mreži da ne završite na crnoj listi

10104
10105
10106
10107
10108
10109