Verovali ili ne: pravi se igra simulacije kamena

Već se sada može reći da će vest vezana za ovu igru verovatno biti interesantnija nego sama igra, pa zato svakako treba spomenuti da se trenutno prikupljaju sredstva za igru “Rock Simulator 2014.”

Već se sada može reći da će vest vezana za ovu igru verovatno biti interesantnija nego sama igra, pa zato svakako treba spomenuti da se trenutno prikupljaju sredstva za igru “Rock Simulator 2014.” Neka vas naslov ne zbuni, nije u pitanju bilo kakva igra sviranja instrumenata ili obavljanja menadžerskog posla nekog benda, u pitanju je zaista igra u kojoj se simulira “život” jednog kamena. Šta će u igri moći da se radi, teško je reći, a nema sumnje da ceo projekat ima više nego ironičnu notu. Rajan Šulc, koji razvija ovu igru, rekao je za Polygon: “Video sam da druge simulacije mogu da budu uspešne, kao što je simulacija uzgajanja koze. Pomislio sam da ako to može da bude dobra igra, onda će biti i simulacija kamena.” Igra će, naravno, biti besplatna, a sredstva za njeno kreiranje se sakupljaju preko Indiegogo sajta. Igra čak ima i svoj trejler, koji možete videti ispod.

Izvor: The Verge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi