Veliki skok prihoda za HTC u maju

Prvi znaci da je HTC preokrenuo svoje poslovanje na bolje su bili kada je objavljeno da je prodato 5 miliona vodećeg HTC One smartfona nedugo nakon lansiranja u martu. Sada smo dobili zvanične podatke o HTC-ovom poslovanju u prethodnom mesecu koji pokazuju da ova kompanija ide uzlaznim putem. Naime, prihodi u maju su bili 48 odsto ve

Prvi znaci da je HTC preokrenuo svoje poslovanje na bolje su bili kada je objavljeno da je prodato 5 miliona vodećeg HTC One smartfona nedugo nakon lansiranja u martu. Sada smo dobili zvanične podatke o HTC-ovom poslovanju u prethodnom mesecu koji pokazuju da ova kompanija ide uzlaznim putem. Naime, prihodi u maju su bili 48 odsto veći od onih u aprilu. Ukupni prihodi u maju su iznosili 969 miliona dolara što je samo 3,3 odsto manje nego u istom mesecu prošle godine. Ovo je veliki preokret u poslovanju jer je kompanija HTC proteklih meseci beležila pad prihoda od čak 50 odsto na mesečnom nivou.
 

HTC prihod 2013

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi