Greška

Došlo je do greške.

Veći eksterni ekran na Samsung Galaxy Z Flip 4?

04.05.2022 14:11 | 0 Mobile
Veći eksterni ekran na Samsung Galaxy Z Flip 4?

 

Sklopivi telefoni su, još uvek, jedno pravo malo tehnološko čudo. Jednostavno, imati mogućnost da telefon rasklopite i dobijete duplo veći ekran sa unutrašnje strane nas i dalje zapanjuje. Naravno, uvek tu ima zlih jezika koji negativno komentarišu još uvek, na žalost, uočljive neravnine na mestu preklapanja i osetljivije ekrane, ali mi smatramo da prednosti ovih telefona daleko nadmašuju njihove mane. 

Jedno od glavnih imena u segmentu tržišta koje se fokusira na sklopive uređaje jeste upravo kompanija Samsung. Iako ne prva koja je predstavila takve telefone (Bila je to kompanije Royole 1. oktobra 2018. godine), zaslužna je za popularizovanje ovih uređaja i za njihovu trenutnu tržišnu rasprostranjenost. 

Ova kompanija proizvodi dva sklopiva uređaja – Samsung Z Galaxy Fold i Samsung Galaxy Z Flip. Upravo je prethodnik telefona o kome je danas reč bio pravo otkrovenje ove kompanije. Samsung Galaxy Z Flip doneo je flagship performanse u jedno kompaktno kućište koje se uz to i preklapa. Pored toga, bio je to, do tada, i najjeftiniji sklopivi uređaj koji su korisnici mogli sebi da priušte. 

 

flip3.jpg

 

Stoga, ne čudi da i dolazeći naslednik, Samsung Galaxy Z Flip 4, izaziva mnogo interesovanja publike i pre zvaničnog predstavljanja. Nezvaničnih informacija je bilo, a najviše su se ticale potencijalno nešto još niže cene, kao i slične veličine unutrašnjeg ekrana. 

Pored toga, govorilo se i o bateriji, kao i o tome da bi se na ovom telefonu mogla pojaviti i šarka, tj. mehanizam za preklapanje uređaja koji će u potpunosti biti bez prostora između, poput rešenja koje se nalazi na OPPO Find N mobilnom uređaju. 

Sada, pojavile su se i prve informacije koje sugerišu kako bi eksterni ekran na ovom mobilnom telefonu mogao da bude veći od onog na prošlogodišnjem modelu i da bi ta veličina iznosila preko 2 inča. Uz to, tu su i navodi o većem kapacitetu baterije koja bi obezbedila dužu autonomiju ovom telefonu. Sve to bi trebalo da zvanično saznamo u nekom trenutku tokom trećeg kvartala tekuće godine. 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

G.SKILL najavljuje novi komplet memorije DDR5-5600 CL28 sa ekstremnim niskim kašnjenjem

Xiaomi je objavio listu uređaja koji više nisu podržani

10104
10105
10106
10107
10108
10109