Greška

Došlo je do greške.

Varalice u Call of Duty: Modern Warfare i Warzone igrama će sada igrati jedni protiv drugih

22.04.2020 17:13 | 0 Games
Varalice u Call of Duty: Modern Warfare i Warzone igrama će sada igrati jedni protiv drugih


Kompletno blokiranje varalica (cheater-a) u multiplejer igrama je nemoguć zadatak za developere, međutim rešenja protiv varanja u najvećem broju slučajeva rade dovoljno dobro da smanje posledice ovog problema. Besplatne igre se takođe suočavaju sa cheaterima, koji jednostavno kreiraju nove naloge kako bi nastavili sa svojim varanjima nakon što im bude zabranjen pristup igri.

Infinity Ward, developer Call of Duty naslova, sada implementira zanimljiv metod kojim će život onih koji varaju u igrama biti malo otežan. Od ove nedelje, Call of Duty: Modern Warfare, kao i besplatna battle royale igra Warzone, će one za koje se sumnja da varaju slati u njihovo sopstveno grupisanje za "matchmaking", tako da će cheateri igrati jedni protiv drugih a da toga nisu ni svesni.

Potez bi trebalo da omogući više vremena developerima mera protiv varanja da identifikuju i izgrade dodatnu odbranu od skripti za varanje koje se koriste. Ovo bi trebalo i da uspori kreiranje novih naloga, jer će varalicama biti potrebno izvesno vreme da prepoznaju da se uparuju sa drugim varalicama a ne normalnim igračima.

 

Pogledajte još: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered je postao dostupan


Pored ovoga, ukoliko se cheateru zabrani povratak u igru nakon prijave od strane igrača, Modern Warfare i Warzone će sada slati poruku sa potvrdom o akciji igraču koji je prijavio varanje.

Do 1. aprila je zabranjeno preko 50.000 naloga za koje je otkriveno da su koristili varanje u Call of Duty: Warzone igri, a taj broj je porastao na preko 70.000 do 14. aprila. Call of Duty: Warzone ima preko 50 miliona igrača.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Poster za Redmi Pad 5G otkriva glavne karakteristike tableta

Gigabyte i MSI spremaju Z490 matične ploče

10404
10405
10406
10407
10408
10409