Valve redizajnirao Steam Store interfejs

Valve je predstavio novi korisnički interfejs za svoju Stream Store početnu stranicu, sa naglaskom na lakšem otkrivanju sadržaja u kojima će korisnici uživati.

Valve je tokom jučerašnjeg dana predstavio novi korisnički interfejs za svoju Stream Store početnu stranicu, sa naglaskom na lakšem otkrivanju sadržaja u kojima će korisnici uživati. Novi dizajn, kodnog imena “Discovery Update 2.0”, samo modifikuje početnu stranicu, ali donosi i veći broj korisnih akcija.Najočiglednija promena je čistiji vizuelni stil i veliki skrolujući karusel na vrhu. Kompletna Store sekcija sada odiše modernijim izgledom, a najbitnije funkcije smešta u centru. Popusti sada zauzimaju mnogo veći prostor ispod sekcije sa preporukama. Linkovi za brz pristup se mogu naći s leve strane i uključuju brz način da se pregledaju najpopularniji prodavci, VR igre, preporučeni naslovi i drugo. Skrolovanje stranice na dole otkrivaju se aktivnosti prijatelja, wishlista i drugo.Novom Steam interfejsu je sada moguće pristupiti preko aplikacije ili Steam sajta.Izvor: TechSpot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi