Greška

Došlo je do greške.

Valve možda sprema ručnu Steam konzolu

25.05.2021 15:35 | 0 Games
Valve možda sprema ručnu Steam konzolu


Tokom prethodnih nekoliko godina, Valve je radio na Steam Cloud Gamingu, omogućavajući korisnicima da povežu svoje Steam biblioteke sa servisima kao što je GeForce Now. Međutim, Valve-ove ambicije na polju Clouda se možda neće završiti na tome, a pojavili su se dokazi koji ukazuju na streaming uređaj trenutno poznat kao "SteamPal".

SteamDB kreator Pavel Djundik, je nakon rudarenja podataka došao do informacija u kodovima za SteamPal, SteamPal Games i Neptune, što je kodno ime za kontroler na kojem Valve takođe radi. Tu je i referenca za "NeptuneGamesCollection" i zaseban deo za "Device Optimized Games".

 

Pogledajte još: Steam je zabeležio novi rekord, sa 26 miliona korisnika u istom trenutku


Veruje se da otkrivene informacije ukazuju na ručni streaming uređaj, sa sosptevenim kontrolerom, koji bi se mogao koristiti za streaming Steam igara. Nće sve igre na Steamu podržavati gamepad/kontroler, tako da se za to koristi "Device Optimized Games" lista.

Izgleda da Valve ne odustaje od ideje da isporučuje svoje Steam igre u više pojednostavljenom, konzolnom formatu, a ostaje da se vidi u kom pravcu će se razvijati kompanijini planovi.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

MSI laptopovi sa novim Intel Tiger Lake procesorima se pojavljuju u pretprodaji

Najnoviji Redmi Note 10 5G od danas dostupan u pretprodaji

10404
10405
10406
10407
10408
10409