Greška

Došlo je do greške.

Uživate u fotografisanju svakodnevnih momenata? Od sada je to moguće jednim klikom uz Huawei nova 9 SE!

19.04.2022 18:29 | 0 Mobile
Uživate u fotografisanju svakodnevnih momenata?  Od sada je to moguće jednim klikom uz Huawei nova 9 SE!

 

Poslednjih godina, kada god vidimo neku profesionalnu fotografiju glavna dilema je da li je uslikana fotoaparatom ili telefonom. Jedna od glavnih karakteristika na koju korisnici obraćaju pažnju pri kupovini pametnog telefona jeste kamera, za koju je neophodno da bude funkcionalna i da se prilagođava potrebama korisnika. Telefoni sa dobrim kamerama su popularni širom sveta, a danas kada imamo telefon sa najboljom kamerom znači da imamo profesionalni aparat u našim rukama, čime su mogućnosti kreiranja kreativnih fotografija i snimaka neograničene.

Stvarajte kvalitetne fotografije svakog dana

Ljudsko oko ima tu privilegiju da uoči lepotu života oko sebe, ali svaki taj trenutak je kratak i podložan zaboravu. Koliko puta ste zapravo želeli da zauvek zabeležite idealan momenat oko sebe, kao što je na primer pejzaž prirode, magični zalazak sunca ili zvezdano nebo. Većina profesionalaca koja se bavi fotografijom reći će da za dobru sliku nije presudan fotoaparat, već pogodan trenutak, vešta ruka i poznavanje elemenata koji čine dobru fotografiju. Toliko je prepreka i presudnih faktora koji  utiču na kvalitet fotografije, ali uz Huawei nova 9 SE samo jednim klikom možete zauvek zabeležiti uspomenu vrednu sećanja.

Kada govorimo o tehničkim karakteristikama, model nova 9 SE opremljen je sistemom AI Quad Camera od 108 MP, koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, ultraširokougaonog sočiva od 8 MP, Bokeh sočiva od 2 MP i makro sočiva od 2 MP. Uz impresivan broj piksela, glavna kamera ultra visoke rezolucije od 108 MP (otvor blende f/1.9) omogućava korisnicima da oslobode svoju kreativnost do najsitnijih detalja.

Za one ljubitelje fotografije koji se manje razumeju u tehniku dovoljno je reći da je uz Huawei nova 9 SE jednostavno fotografisati i snimati sve detalje koje želite da budu obuhvaćeni u kadru. Kada želite da snimate široke pejzaže ili lifestyle momente, njegova ultraširokougaona kamera sa vidnim poljem od 112 stepena omogućava snimanje svega u samo jednom kadru. S druge strane, makro objektiv beleži svaki vidljivi detalj, njegova dubinska kamera koristi efekat velikog otvora blende kako bi fotografiju učinila slojevitijom, dajući joj kvalitet profesionalnog fotoaparata. U svakom slučaju, Huawei nova 9 SE beleži sve detalje koji su vam važni i osigurava da se svaka uspomena može uhvatiti vrhunskim jasnim sočivima.

 

Huaweitelefon.jpg

 

Napravite kvalitetne fotografije u svakom trenutku

Iako je ranije bilo gotovo nezamislivo da za dobre fotografije koristimo pametni telefon, to danas više nije slučaj. Više nije potrebno da kupujete skupe profesionalne aparate i dodatne objektive ukoliko želite da pravite vrhunske fotografije svakog dana, uz telefon koji će biti uz vas svakog trenutka. Mnogi profesionalni fotografi su upravo zamenili svoje fotoaparate telefonima koji pružaju maksimalne foto doživljaje, dok svoje umetničke vizije lako ostvaruju pomoću njih.

Huawei nova 9 SE predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje fotografije svakodnevnih momenata. Prednost nova 9 SE uređaja se ogleda u praktičnosti, jer kao što smo već rekli,  privilegija današnjice je imati uređaj koji pravi savršene fotografije i staje u vaš džep.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


OnePlus 10R 5G zvanično nagovešten u seriji tvitova pre lansiranja

Gaming Macchina 850e – najbolji za te pare!

10104
10105
10106
10107
10108
10109