Greška

Došlo je do greške.

Uskoro stiže HTC Exodus blockchain smartfon

16.05.2018 13:57 | 0 Mobile
Uskoro stiže HTC Exodus blockchain smartfon


Trenutno, neka vrsta veštačke inteligencije je među glavnim novim karakteristikama na telefonima, ali izgleda da će u budućnosti to biti blockchain.

Do sada se već pojavilo nekoliko ranih modela, koji su implementirali novu tehnologiju (Sugar S11 Blockchain Creation Edition i Sirin Finney). Sada je došlo vreme da i prvi dobro poznati brend uđe u ovaj segment tržišta, a u pitanju je HTC.

Tajvanska kompanija je objavila da radi na telefonu pod nazivom Exodus, koji će biti prvi HTC-ov blockchain smartfon. Nisu objavljene zvanične fotografije dolazećeg telefona, već samo skica proizvoda.

Exodus će imati univerzalni novčanik i ugrađeni sigurnosni hardver sa podrškom za kriptovalute i decentralizovane aplikacije. HTC planira da kreira i izvornu blockchain mrežu, gde će svi Exodus modeli funkcionisati kao čvorišta za upravljanje trgovinom kriptovalutama između vlasnika telefona. Pored ovoga, HTC razmatra prihvatanje plaćanja kriptovalutama za samu kupovinu telefona, iako njegova cena još nije poznata.

Ono što blockchain telefone izdvaja na tržištu, jeste što navodno nude bolju sigurnost i poboljšano korisničko iskustvo preko integracije "cold wallet" skladišta u sam uređaj i omogućavaju direktnu trgovinu kriptovalutama bez naknada.

Izvor: GSMArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Logitech G305 je pristupačan, bežični gejming miš

YouTube testira inkognito mod u svojoj aplikaciji

10104
10105
10106
10107
10108
10109