Uskoro detalji o filmu po igri Portal

Dobra vest da ćemo uskoro saznati više detalja o svemu zahvaljujući režiseru filma J.J. Abramsu koji je obećao najavu u bliskoj budućnosti

Početkom godine potvrđeno je da se radi na filmu baziranom na igri Portal. Osim ove potvrde ništa više se nije znalo o projektu, ali je dobra vest da ćemo uskoro saznati više detalja o svemu zahvaljujući režiseru filma J.J. Abramsu koji je obećao najavu u bliskoj budućnosti. Govoreći za IGN Abrams je rekao da imaju sastanak sa Valveom sledeće nedelje, kao i da su veoma aktivni te da se on nada da će film Portal uskoro biti i zvanično najavljen.
Abrams nije želeo da otkriva previše detalja kada je upitan da li će film biti baziran na postojećoj priči iz igre. Uglavnom je samo poručio da su imali veoma interesantne razgovore sa piscima priče i rediteljima.
Podsetićemo da Portal film nije jedini koji je najavljen, već da je potvrđeno da nas očekuje i film po igri Half-Life. Ipak, vrlo je verovatno da se mnogo dalje u razvoju otišlo sa filmom Portal pa nas očekuje uskoro i zvanična najava sa trejlerima.
Bethesda nema ništa protiv da Piter Džekson režira Elder Scrolls film
Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi