Greška

Došlo je do greške.

Uskoro bi mogli biti objavljeni osveženi iMac i Mac Mini računari

06.03.2020 17:23 | 0 Hardver
Uskoro bi mogli biti objavljeni osveženi iMac i Mac Mini računari


Apple iMac i Mac Mini računari nisu dobili nadogradnju već duže vreme - poslednju iMac nadogradnju smo imali pre oko godinu dana, dok je Mac Mini osvežen pre više od jedne godine. Međutim, sada su se pojavile informacije da nas očekuju nove nadogradnje ovih računara.

Twitter korisnik i dojavljivač CoinX (koji je ranije otkrio Apple-ove planove da nekim od iPhone-a doda Pro u nazivu), je došao do informacija o nadogradnji iMac i Mac Mini računara. Nema detalja o tome kada bi se ova nadogradnja mogla implementirati, ali glasine sugerišu da Apple planira prezentaciju za 31. mart.

Tokom pomenute prezentacije se očekuje objava iPhone 9 (iPhone SE 2) telefona, oveženih iPad modela i možda novih MacBook Pro laptopova. Ovo je sve pod uslovom da ne bude odlaganja i pomeranja uzrokovanih koronavirusom.

 

Pogledajte još: Apple bi mogao predstaviti 14.1-inčni MacBook Pro sa mini-LED ekranom


S druge strane, bilo je situacija u prošlosti kada je Apple samo osvežavao svoje proizvode preko onlajn sajta, bez previše pompe i specijalnih najava, tako da postoji mogućnost da kompanija isti pristup primeni i sada.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Trejler za novi James Bond film pokazuje Nokia 8.2 5G telefon

AMD obećava 50% više performanse po vatu uz RDNA 2

10203
10205
10206
10207
10208
10209