Greška

Došlo je do greške.

Upoznajte novi Motorola Moto G8 Power Lite telefon

02.04.2020 20:26 | 0 Mobile
Upoznajte novi Motorola Moto G8 Power Lite telefon


Saopštenje za javnost

Motorola Moto G8 Power Lite nudi preko dva dana korišćenja i slobode zahvaljujući velikoj bateriji, zavidne performanse i trostruki sistem kamera koji omogućava pravljenje izuzetnih fotografija profesionalnog kvaliteta, od ultra-bliskih do ultra-širokih kadrova.

Potpuno novi Moto G8 Power Lite ima impresivnu bateriju kapaciteta 5.000 mAh koja je dizajnirana tako da omogući do tri dana korišćenja1 bez ikakve potrebe da zaustavite svoj život kako biste ga ponovo napunili.

Sada možete da strimujete muziku bez prekida u trajanju od 100 časova ili gledate najnovije serije i filmove 19 sati u kontinuitetu – Moto G8 Power Lite svakome pruža samopouzdanje da u svakom trenutku može da obavi šta god poželi jer na raspolaganju uvek ima dovoljan procenat baterije, pogotovo onda kada vam je to najpotrebnije.

Sistem sa tri kamere osmišljen je tako da može da odgovori na sve vaše fotografske potrebe. Trostruki sistem kamera na Moto G8 Power Lite telefonu može za zabeleži oštrije fotografije, zapanjujuće kadrove iz velike blizine i predivne portrete samo jednim pritiskom na dugme. Na raspolaganju vam je 16MP glavna kamera sa brzim fokusom koja u trenutku beleži svaki kadar koji želite da snimite, Macro Vision kamera kada baš želite da se približite objektu koji slikate, zapravo ona vam omogućava da se približite čak 4x bliže nego normalni objektiv, a možete i da se igrate sa dubinom polja prilikom slikanja za savršene portrete.

moto2_95.jpg

Sav vaš omiljeni sadržaj izgledaće bolje nego ikada na Moto G8 Power Lite Max Vision displeju dijagonale 6.5 inča. Surfujte internetom, gledajte, radite ili igrajte igre istog trenutka kada to poželite i bez ikakvog čekanja zahvaljujući osmojezgarnom procesoru koji je uparen sa 4GB RAM-a.

Telefon ima 64GB interne memorije za sve vaše omiljene aplikacije, muziku filmove i fotografije kojoj vrlo lako možete dodati i do 256GB dodatne memorije zahvaljujući slotu za microSD karticu.

Moto G8 Power Lite takođe dolazi i sa ekskluzivnom Moto Experiences funkcijom i dizajnom koji je otporan na prskanje vode.

Dostupnost i cene

Moto G8 Power Lite će u Srbiji biti dostupan početkom maja po ceni od 20.999 dinara.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Honor 30 fotografija potvrđuje 50MP Sony IMX700 kameru

Facebook objavio Messenger desktop aplikaciju za Windows i macOS

10104
10105
10106
10107
10108
10109