Greška

Došlo je do greške.

Upoznajte najnovije telefone Huawei Y serije

02.07.2020 09:41 | 0 Mobile
Upoznajte najnovije telefone Huawei Y serije


Saopštenje za javnost

Kompanija Huawei konstantno teži da korisnicima približi digitalni svet, kao i najnovije mogućnosti tehnologije. Novi Huawei Y5p i Y6p pametni telefoni idealan su primer uređaja sa vodećim funkcijama, koje omogućavaju odlične performanse i kvalitetno korisničko iskustvo, po pristupačnoj ceni.
Huawei Y5p i Y6p su novi pametni telefoni ove kompanije, koji poseduju fantastične karakteristike svojih prethodnika iz Y serije, ali i pružaju mnogo više. Oba uređaja nude ekspanzivan displej sa živopisnim bojama. Huawei Y5p poseduje 5,45-inčni FullView ekran , dok Y6p dolazi sa 6,3-inčnim Dewdrop ekranom.  
Neometano korisničko iskustvo uz EMUI 10.1
Huawei Y serija podržava EMUI 10.1 - najnoviju verziju Huawei operativnog sistema zasnovanog na Androidu. Huawei EROFS na EMUI 10.1 poboljšava brzinu čitanja i brzinu odziva ekrana. U isto vreme, može da obezbedi oko 2 GB dodatnog prostora za skladištenje, koji omogućava da sačuvate 1.000 slika ili još 500 audio datoteka. Zahvaljujući njemu korisnici više neće morati da brinu o nedostatku memorije na svojim pametnim telefonima.

Huawei omogućava korisnicima da budu online tokom celog dana. Pametni telefoni su opremljeni moćnom baterijom koja vas neće izneveriti. Huawei Y6p sa jednim punjenjem podržava do 32 sata reprodukcije videa, kao i 20 sati surfovanja internetom na 4G, dok Y5p podržava 17 sati reprodukcije videa i 13 sati korišćenja interneta.

Pored velike baterije, Huawei Y5p i Y6p poseduju AI Power Saving tehnologiju koja detektuje pozadinske aplikacije koje troše mnogo energije i automatski ih isključuje.

Zgodna kamera visokog kvaliteta
Huawei Y serija nudi korisnicima najveće performanse kamere u okviru najpovoljnije cene. Huawei Y6p poseduje trostruku kameru koja se sastoji od 13MP glavne kamere, širougaone kamere od 5MP i kamere za merenje dubine polja od 2MP. Prednja kamera od 8MP unapređena je naprednim algoritmima ulepšavanja, koji doprinose pravljenju izvanrednih selfija.

Kada je reč o Huawei Y5p, on je opremljen 8MP zadnjom kamerom koja uključuje HDR režim. Ovaj režim nudi specifična podešavanja osvetljenja za fotografije. Prednja kamera od 5MP takođe podržava Face Unlock opciju, koja omogućava kreiranje selfija spremnih za društvene mreže.

HuaweiY6p.jpg


Opremljeni jednostavnim funkcijama

Pokrenuta osmojezgarnim procesorom, Huawei Y serija opremljena je za adekvatno bavljenje svakodnevnim zadacima sa ekstremnom efikasnošću. Huawei Y5p dolazi sa standardnom memorijom od 2 GB i 32 GB memorije koja se može proširiti do 512 GB. Huawei Y6p može lako pokrenuti više aplikacija zahvaljujući 3GB RAM-a i nudi 64 GB memorije.

Izrađen za efikasnost, Simple Mode uvećava ikone i veličinu slova za jednostavniji korisnički interfejs, dok Party Mode omogućava korisnicima da bežično povezuju više uređaja zajedno kako bi stvorili multi-kanalni audio sistem.

Pored toga, Huawei Y5p i Y6p su dolaze sa AppGallery – zvaničnom Huawei prodavnicom aplikacija koja nudi veliki broj najpoznatijih globalnih i lokalnih aplikacija.

Jedinstven i sofisticiran dizajn
Huawei Y5p i Y6p dizajnirani su kako bi ispunili i nadmašili očekivanja mladih korisnika, koji vole da budu jedinstveni i koriste pametne telefone za zabavu i komunikaciju.

Huawei Y5p kreiran je u tri boje – Midnight Black, Phantom Blue i Mint Green, dok Huawei Y6p krase boje – Midnight Black, Phantom Purple i Emerald Green. Među njima, modeli Phantom Purple i Emerald Green imaju rafinirani zadnji panel.

Surfovanje internetom i gledanje videa postaju sve imerzivniji uz mogućnosti koje nudi ekspanzivan ekran. Huawei Y5p i Y6p poseduju dizajn FullView displeja.

Cene i dostupnost

Huawei Y5p i Y6p pametni telefoni dostupni su u prodaji po cenama:
Huawei Y5p – 11,999 RSD
Huawei Y6p – 19,999 RSD

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Death Stranding dobio najavni trejler za PC i DLSS 2.0 podršku (video)

Fotografije Galaxy Note20 Ultra telefona osvanule na Samsungovim sajtovima

10104
10105
10106
10107
10108
10109