Greška

Došlo je do greške.

Upoznajte Motorola Moto G9 Play – sve što želite, u jednom telefonu

24.08.2020 19:15 | 2 Mobile
Upoznajte Motorola Moto G9 Play – sve što želite, u jednom telefonu


Saopštenje za javnost

Tražite super-brzi procesor koji vas nikada neće usporiti? Kako vam se čini sistem sa tri kamere sa glavnim senzorom od 48MP? Kako vam zvuči dva dana pune snage zahvaljujući bateriji od 5.000mAh?

Naš novi Moto G uređaj podići će vaše iskustvo korišćenja mobilnog telefona na sledeći nivo zahvaljujući tome što u jedan proizvod stavlja sve ono što ste ikada želeli.

Predstavljamo vam Moto G9 Play, dizajniran da isporuči snagu na svim poljima. Ovaj smartfon vam pruža najbolje iskustvo korišćenja u svakoj kategoriji i sigurni smo da će promeniti način na koji pratite i povezujete se sa svetom.

Neverovatne performanse
Moto G9 Play je jedan od prvih smartfona na svetu koji ima super-brzu Qualcomm Snapdragon 662 Mobilnu Platformu. Sa zapanjujućim AI performansama i dinamičnim mogućnostima kamere, Moto G9 Play vam omogućava da zabeležite sve što vas zanima i povežete se na potpuno nove načine, a uživaćete i u igrama i video prikazima sa glakom i živopisnom grafikom.

Snapdragon 662 napravljen je tako da isporučuje povećane brzine rada i pruža zavidne performanse kako biste mogli da multitaskujete bez ikakvih problema i zastajkivanja. Osetićete kako telefon na svaku vašu komandu i potez reaguje istog trenutka, plus, možete da se prebacujete sa jedne otvorene aplikacije na drugu bez ikakvih problema zahvaljujući 4GB radne memorije.

Ozbiljne kamere, zapanjujući rezultati
Zahvaljujući sistemu sa tri kamere na modelu Moto G9 Play, bez ikakvih poteškoća možete da napravite zadivljujuće fotografije u bilo kojim svetlosnim uslovima i podešavanjima sa glavnim objektivom, dubinskim senzorom ili Macro Vision kamerom.

Glavni 48MP senzor dolazi sa Quad Pixel tehnologijom (poseduje 4x veću osetljivost na svetlo), Night Vision modom i velikom f/1.7 blendom kako bi fotografije izgledale savršeno čak i kada osvetljenje to nije. Dubinski senzor radi zajedno sa glavnom kamerom kako bi automatski zamaglio pozadinu slike i pretvorio svakodnevne fatogorafije u prelepe portrete sa oštrim ivicama. Ako ako posedujete oko za sitne detalje, Macro Vision kamera će vas približiti svemu što slikate 4x bliže nego standardni objektiv, a pritom će čak i najsitniji detalji biti u fokusu – od krila pčele do kristala na snežnoj grudvi, postoji ceo jedan minijaturni svet koji čeka da ga otkrijete.

moto2_105.jpg

Snaga koja traje dva dana kako biste bili online bilo gde, i u svakom trenutku
Bez obzira na to da li telefon koristite za zabavu, posao ili da biste bili povezani sa svetom, sa modelom Moto G9 Play nećete morati da brinete o dužini trajanja baterije. Masivna 5.000mAh baterija pruža vam 2 dana energije nakon samo jednog punjenja kako bi vam omogućila da strimujete muziku 83 sata, gledate video snimke 16 sati ili surfujete internetom 13 sati. A kada vam je energija hitno potrebna, TurboPower će vam dati 2 sata korišćenja telefona nakon samo nekoliko minuta punjenja.

Proširite svoj pogled, podignite zabavu na nov nivo
Oživite vaše fotografije, filmove, igre i video pozive na našem ultra-širokom ekranu. MaxVision HD+ displej dijagonale 6.5 inča pruža vam maksimalnu površinu za uživanje u multimedijalnom sadržaju zahvaljujući 20:9 odnosu ivica. Sa većim odnosom ekrana u odnosu na telo telefona, ništa vam neće smetati dok uživate u omiljenoj zabavi. Plus, Moto G9 Play dolazi sa 64GB interne memorije kako biste imali dovoljno prostora za skidanje omiljenih filmova, igara, muzike i fotografija. Zahvaljujući microSD slotu, možete da dodate do 512GB dodatnog prostora već postojećoj internoj memoriji.

Unapredite uživanje u korišćenju telefona
Znamo koliko dragocen brzi pristup Google asistentu može biti. Zato smo maksimalno uprostili način na koji ga aktivirate na modelu Moto G9 Play dodavanjem posebnog Google Assitant dugmeta koje je smešteno na bočnoj ivici telefona. Prostim dodirom tastera možete da aktivirate glasovne komande i pitate Google asistenta sve što vas zanima – bez potrebe da kucate, pritiskate ili svajpujete. U pitanju je savršeno rešenje za sve koji su u pokretu ili im je potreban brz odgovor.

Moto G9 Play nastavlja našu predanost tome da korisnicima pružimo što čistiju verziju Android operativnog sistema. Zbog toga ne poseduje nezgrapne softverske maske i duple aplikacije, već gotovo fabrički Android 10 za koji znamo da je omiljen korisnicima. Tu je i My UX, koji uključuje sjajne Moto Experience funkcije koje korisnici dobro poznaju i vole – a tu su i neke poptuno nove mogućnosti. Sa MY UX možete da kreirate sopstvene teme za telefon birajući jedinstvene fontove, boje, oblike ikona i animacije za čitač otiska prsta kako bi vaš telefon bio zaista jedan u milion.

Dostupnost i cene
Moto G9 Play će u Srbiji biti dostupan početkom septembra u deep Sapphire Blue, natiral Forest Green ili sparkling Pink boji po preporučenoj ceni od 20.990 rsd.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

LG ima novi telefon iz srednjeg segmenta - LG Q92 5G

Samsung bi mogao ponuditi S Pen uz Galaxy S21, zameniti Note liniju fleksibilnim modelima

10104
10105
10106
10107
10108
10109