Ultra HD monitori bi mogli biti jeftini sredinom godine

Smele tvrdnje koje je izneo NPD DisplaySearch, da će industrija isporučiti dva miliona Ultra HD monitora (sa rezolucijom od 3840 x 2160 piksela) do kraja 2014. godine, možda počinju da zvuče nešto uverljivije. Prema njima, proizvođači će početi da guraju pristupačne Ultra HD monitore sa dij

Smele tvrdnje koje je izneo NPD DisplaySearch, da će industrija isporučiti dva miliona Ultra HD monitora (sa rezolucijom od 3840 x 2160 piksela) do kraja 2014. godine, možda počinju da zvuče nešto uverljivije. Prema njima, proizvođači će početi da guraju pristupačne Ultra HD monitore sa dijagonalom od 28 inča sredinom godine, a oni će se odlikovati TN-film panelom. Prema Hardware.info, koji su nedavno objavili test Samsung LU28D590D, 28-inčnog monitora baziranog na jeftinom TN-film panelu koji proizvodi Chimei (CMO) i koji nudi Ultra HD rezoluciju, cena ovih monitora će biti 600 evra sredinom godine.  
ultra hd monitori

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi