Greška

Došlo je do greške.

Ultra tanki vivo Y76 5G zvanično predstavljen kod nas

28.05.2022 12:04 | 0 Mobile
Ultra tanki vivo Y76 5G zvanično predstavljen kod nas

 

Novi pametni telefon predstavlja kombinaciju odličnog izgleda i konkurentskih karakteristika, u najtanjem kućištu u Y seriji – samo 7,79 mm. Uprkos svom elegantnom izgledu, Y76 5G nudi još bolje performanse zahvaljujući naprednoj kameri od 50 MP i multi-Turbo sistemu koji optimizuje korišćenje mreže, veštačku inteligenciju, performanse video igrica i disipaciju toplote kućišta uređaja.

Pored dugotrajne baterije od 4100 mAh, vivo pouzdana FlashCharge tehnologija snage 44W osigurava da Y76 5G može da ide u korak sa savremenim stilom života. Kao i svi pametni telefoni Y serije, Y76 nudi izuzetno širok spektar funkcija i korisnih vrednosti, zahvaljujući dual-SIM podršci, brzim 5G povezivanjem i bočnim senzorom otiska prsta. Svakodnevno korišćenje je intuitivno, bez napora, zahvaljujući operativnom sistemu vivo Funtouch 12, koji obezbeđuje glatko i prijatno iskustvo koje je obogaćeno Ultra-Game 2.0 režimom, Nano muzičkim plejerom i novim vidžetima.

Odlične, brzo obrađene fotografije

Fokus kompanije vivo je da potrošačima obezbedi savršenu fotografiju pametnim telefonima koji uvek stavljaju kameru na prvo mesto. Y76 5G nastavlja ovaj trend, nudeći glavnu kameru od 50 MP koja je deo sistema trostruke zadnje kamere – dopunjenom procesorskom snagom i intuitivnim softverskim funkcijama potrebnim za pružanje odličnih rezultata svakog dana i oslobađanje kreativnosti korisnika. Prednja kamera je opremljena HD kamerom od 16 MP. Za jasne i živopisne noćne fotografije, Y76 5G nudi vivo Super Night Shift Mode 2.0, dok Fun Shot funkcije kao što su novi Face Beauty i Multi-style portretni režimi pružaju širok spektar mogućnosti za iskazivanje kreativnosti. EIS i Eye Autofocus osiguravaju oštro i ultra-stabilno snimanje video zapisa.

Ispod uglađene površine, Y76 5G je opremljen MediaTek Dimensiti 700 7nm 5G čip i 8GB RAM-a koji obezbeđuju brzu obradu slike i nesmetan rad aplikacija. Pored 8 GB RAM-a, implementacija proširene RAM 2.0 tehnologije omogućava Y76 5G modelu da koristi dodatnih 4 GB iz ROM-a. Ova kombinovana memorija od 12 GB pruža korisnicima da lako prelaze između aplikacija i obezbeđuje performanse bez kašnjenja. Pored toga, maksimalni kapacitet skladištenja od 128 GB pruža dovoljno prostora za aplikacije i snimanje dragocenih uspomena.

vivo_2.jpg

FlashCharge punjenje snagom 44W

Novi Y76 5G ističe se u svojoj klasi zahvaljujući svojoj najsavremenijoj tehnologiji punjenja. Zahvaljujući FlashCharge-u od 44W, baterija od 4100mAh (TYP) se može efikasno i brzo napuniti do 70% za samo 32 minuta*, čime se eliminišu brige o trajanju baterije.

Najtanji vivo 5G model Y serije do sada

Novi Y76 5G pruža mnogo, a istovremeno je izuzetno elegantan i tanak. Sa debljinom od samo 7,79 mm, ovaj model je najtanji 5G pametni telefon u vivo Y seriji, dok konture kućišta osiguravaju odličan osećaj u ruci. Dostupan u varijantama boja Cosmic Aurora i Midnight Space, a sa završnom obradom zadnjeg poklopca postaje pravi modni dodatak.

„U kompaniji vivo stalno poboljšavamo naš portfolio sjajnih proizvoda, na osnovu istraživanja i povratnih informacija potrošača. Prateći našu filozofiju da radimo prave stvari, na pravi način, novi model Y serije donosi jak fokus na kameri, dizajnu i bateriji koji zadovoljava potrebe i očekivanja naših potrošača“, izjavila je Ivana Ilijin, marketing stručnjak, iz predstavništva kompanije vivo u Srbiji.

Cena i dostupnost

vivo Y76 5G od 128 GB je dostupan u Srbiji od 20. maja po preporučenoj ceni od 39.999 dinara, a ispod možete pogledati naš test ovog pametnog telefona.

PR saopštenje


HTC se vraća na tržište pametnih telefona?

Problemi za TSMC – dobrodošao u Ameriku

10104
10105
10106
10107
10108
10109