Greška

Došlo je do greške.

UL Benchmarks: Microsoftov novi Edge browser je 10% brži

07.02.2020 10:10 | 0 Software/Web
UL Benchmarks: Microsoftov novi Edge browser je 10% brži


UL Benchmarks je veoma relevantan izvor informacija kada su u pitanju testiranja performansi, s obzirom na to da je kreator 3DMARK, PCMARK, SERVERMARK, VRMARK i drugih benchmarking alatki.

Prošle godine, UL Benchmarks je dodao novi Applications test u svoj PCMARK 10 Professional paket za testiranje, a u pitanju je benchmarking program koji testira opterećenja u realnom radu u Microsoft Office aplikacijama, uključujući Word, Excel, PowerPoint i Edge.

Kada je u pitanju Edge browser, testovi su simulirali aktivnosti pregleda interneta u oblasti društvenih mreža, maloprodaje, reprodukcije videa i okruženja pregleda mapa (aktivnosti koje koerisnici najviše vrše tokom pretraživanja). Nakon instaliranja Microsoftovog novog Edge pregledača, UL Benchmarks je otkrio da je ovaj browser zasnovan na Chromiumu, ponudio bar 10% više performansi nego ranije.

 

Pogledajte još: Microsoft Edge će omogućiti automatsko blokiranje preuzimanja neželjenih aplikacija


Ovo poboljšanje performansi je samo jedan od mnogih znakova da Microsoftov novi Chromium Edge browser predstavlja pozitivnu promenu za kompaniju, a to povećanje će osetiti veliki broj krajnjih korisnika, posebno onih koji imaju slabije sisteme.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Xiaomi Mi 10 će koristiti LPDDR5 RAM

Motorola sprema dva 5G telefona sa 90Hz 'waterfall' ekranima

10504
10505
10506
10507
10508
10509