Greška

Došlo je do greške.

Ukoliko fleksibilni telefoni ne uspeju, Samsung ima patent za drugačiji dizajn

30.04.2019 18:30 | 0 Mobile
Ukoliko fleksibilni telefoni ne uspeju, Samsung ima patent za drugačiji dizajn


Samsung u svom arsenalu ima rešenje za situaciju da fleksibilni telefoni ne ostvare uspeh na tržištu, a ovo otkriva najnoviji patent južnokorejske kompanije.

Najnovija prijava za patente otkriva telefon sa višestranim ekranom koji se obmotava, a patent je pronašao sajt LetsGoDigital. Samsung ovaj patent naziva "telefon sa višestranim" ekranom, s obzirom na to da okupira prednju stranu, proširuje se preko gornje ivice i potom se produžava na oko tri četvrtine poleđine uređaja.

sam2_260.jpg


Lokacija prednje i kamera na poleđini, kao i različitih senzor periferija, je u bukvalnom smislu svuda po telefonu. Samsungov patent pokriva nekoliko mmogućih varijacija gde ovi senzori mogu da se smeste, uključujući i displej otvore poput onih na Galaxy S10 liniji telefona.

Gornja ivica je, bez sumnje, najinteresantniji deo ovog dizajna, gde Samsung zamišlja prikaz različitih informacija i obaveštenja. Pored višestranog displeja, Samsung ima još neke ideje za ovakav uređaj - gestikulacije rukama preko displeja na poleđini.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Kirin 985 čipset će se masovno proizvoditi sa 5G modemima

Asus najavljuje osveženu ponudu ROG gejmerskih laptopova

10104
10105
10106
10107
10108
10109