Greška

Došlo je do greške.

Ubuntu telefoni će uskoro pokretati Android aplikacije uz pomoć Anboxa

25.12.2017 17:00 | 0 Software/Web
Ubuntu telefoni će uskoro pokretati Android aplikacije uz pomoć Anboxa


Samo nekoliko dana nakon objave OTA-3 softverskog ažuriranja za podržane Ubuntu Phone uređaje, UBports korisnicima nagoveštava dolazeću podršku za Android aplikacije.

Anbox (Android-in-a-Box) je projekat otvorenog koda koji Linux korisnicima omogućava da pokreću Android aplikacije u kontejnerima u okviru GNU/Linux distribucija. UBports je pronašao način da implementira Anbox u Ubuntu Touch mobilni operativni sistem, kako bi i Ubuntu Phone vlasnicima omogućio pokretanje Android aplikacija.

Donošenje Android aplikacija na Ubuntu Touch će Ubuntu Phone uređaje podići na novi nivo, a takođe neće biti potrebe da UBports developeri troše vreme kreirajući eksterne klijente za različite popularne servise i kako bi održali Ubuntu platformu.

Loša vest je što neće svi Ubuntu telefoni biti u stanju da pokreću Android aplikacije. Trenutno, UBports nije objavio listu podržanih uređaja ali je istakao da će Anbox biti opciona funkcija za Ubuntu Touch, a korisnici će moći da pokreću aplikacije izolovane od ostatka operativnog sistema.

Izvor: Softpedia

Komentari

0 Dodaj komentar

Budući Android telefoni bi provajderima mogli da omoguće da sakriju snagu signala od korisnika

Pogledajte sat vremena Squadron 42 gejmpleja (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509