Greška

Došlo je do greške.

Ubisoft zvanično najavio Project Q nakon brojnih glasina i nagađanja

24.04.2022 14:19 | 0 Games
Ubisoft zvanično najavio Project Q nakon brojnih glasina i nagađanja

 

Krajem prošle godine, Nvidia baza podataka GeForce Now je procurila u javnost, otkrivajući gomilu nenajavljenih igara. Jedan od Ubisoftovih unosa na toj listi, „Projekat Q“, nedavno je izašao na videlo sa više detalja, što je ubrzalo Ubisoftovu zvaničnu najavu igre.

Prema Exputer-u, Project Q je „PvP igra u borbenoj areni“ sa malim brojem igrača, brzim Royal  battle režimom na maloj mapi, kao i tradicionalnijim objective capture modom.

Izveštavanje Exputer-a je takođe uključivalo snimke iz ranog gejmpleja projekta Q. Primetno je da su snimci igranja sadržali neko projektilno oružje. Demo igrač je imao izbor od brojnih predmeta sa jedinstvenim sposobnostima, kao što su „Ikarova krila“ koja nude skok uvis i lebdenje, ili „Vukongov štap“ sa lančanim kombinovanim sposobnostima borilačkih veština, a igrači su se slobodno prebacivali između napada iz daljine i kombinacija u bližoj borbi, frenetične tuče.

 

ubisoft.jpgTaj fokus na kretanje i blisku borbu mogao bi da izdvoji Project Q od brojnih PvP pucača na tržištu i može biti motivišući faktor iza njegove neobične oznake „igra u areni”.

Naizgled kao odgovor na ove najnovije glasine, Ubisoft je zvanično najavio igru, još uvek koristeći nadimak „Project Q“, i otvorio je prijavu za javne testove koji dolaze neodređenog kasnijeg datuma. Ubisoftova najava je takođe pojasnila da je igra u ranom razvoju.

Još veliki broj igara iz Nvidia baze tek treba da dobiju zvanične najave, kao što su XCOM 3, "Bioshock 2022" i PC portovi za Metal Gear Solid 2 i 3. Ostaje da se vidi koliko će od tih projekata videti svetlost dana.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Otkriven je kapacitet baterije Galaxy Z Fold 4

Google Pixel Watch primećen uživo?

10404
10405
10406
10407
10408
10409