Ubisoft: Watch Dogs je bio preambiciozan projekat

Jedna od najava koju Ubisoft nije napravio na E3 2015 konferenciji iako su je fanovi očekivali, je ona vezana za drugi nastavak Watch Dogs serijala

Jedna od najava koju Ubisoft nije napravio na E3 2015 konferenciji iako su je fanovi očekivali, je ona vezana za drugi nastavak Watch Dogs serijala. Čini se da kompanija trenutno uči lekcije iz prve igre.
Iv Žilemo, direktor ove kompanije, rekao je za NeoGAF da su oni jednostavno pokušali da uvedu suviše novih karakteristika i osnovnih elemenata za prvu igru u franšizi. “Mislimo da smo pokrenuli igru dobrog kvaliteta za prvi korak u novom brendu, sa novom tehnologijom. Jednostavno je previše kompleksna, a to je možda malo previše za prvu iteraciju” objasnio je on.
Podsetićemo da kada je Watch Dogs predstavljen, gejmeri nisu bili zadovoljni činjenicom da ni grafika ni gejmplej nisu na nivou videa koji su ranije objavljivani. Watch Dogs će dobiti nastavak verovatno sledeće, ili tek 2017. godine.
Ubisoft najavio novu trilogiju Assassin’s Creed igara (video)
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi