Greška

Došlo je do greške.

Ubisoft se vraća na Steam sa Assassin’s Creed: Valhalla i Anno 1800

22.11.2022 16:49 | 0 Games
Ubisoft se vraća na Steam sa Assassin’s Creed: Valhalla i Anno 1800

Ubisoft je pre četiri godine svoju pažnju usmerio na Epic Games i svoj Connect launcher i potpuno prestao da izbacuje igre za Steam platformu, ali se to sve menja počev od 6. decembra. Prvi na tapetu je nastavak legendarne Assassin’s Creed naslova: Valhalla, da bi usledili Anno 1800 i besplatna igra Roller Champions, koji će stići nešto kasnije.

Assassin's Creed Valhalla će stići na Steam kada Ubisoft objavi poslednje ažuriranje sadržaja igre. Poslednje poglavlje, koje će takođe stići 6. decembra, doneće zaključak Eivorove i povezati neke druge priče.

Ubisoft je ranije rekao da je napuštanje Steam platforme poslovna odluka. Direktna polsedica ove odluke je bilo povećanje prednarudžbi za The Division 2 za šest puta preko Ubisoft PC prodavnice (gde ovaj izdavač ne mora da ne mora da plati 30% kompaniji Valve). Međutim, popularnost Steam platforme je jednostavno teško ignorisati, mada nam deluje da je Steam Deck možda malo pogurao ovu odluku.

U međuvremenu, Valve se priprema za Steam-ovu jesenju prodaju, koja je počinje danas i traje do 29. novembra, a kompanija je najavila popuste za desetine hiljada igara. U trejleru koji najavljuje jesenju rasprodaju, Valve je sugerisao da ćete moći da kupite lepo snižene premijum igre kao što su Hitman 3, Stray, Hades, Deathloop, Cyberpunk 2077, God of War, Disco Elysium, Yakuza: Like a Dragon i mnoge druge.

Stižu nam skuplji telefoni, grafike i procesori

Mark Zukerberg se povlači naredne godine?

10404
10405
10406
10407
10408
10409