Ubisoft otvara dva nova studija, jedan radi na AAA naslovu

Ubisoft, izdavač velikih franšiza kao što su Far Cry, Assassin's Creed i Watch Dogs, širi se otvaranjem dva nova razvojna studija u Evropi ove godine.

Ubisoft, izdavač velikih franšiza kao što su Far Cry, Assassin’s Creed i Watch Dogs, širi se otvaranjem dva nova razvojna studija u Evropi ove godine. Prvi će biti otvoren u Berlinu u Nemačkoj, i sarađivaće blisko sa Ubisoft-ovim Blue Byte na još uvek nenajavljenom AAA naslovu. Blue Byte je studio koji je nedavno izradio Anno 2205 naslov, i asistirao Ubisoft Montreal studiju na razvoju For Honor i Rainbow Six Siege igara.
Ubisoft trenutno radi na novoj igri iz Assassin’s Creed franšize, za koju kompanija kaže da će biti objavljena onda kada bude spremna, ali rade i na drugim nenajavljenim projektima. Sa druge strane, Ubisoft otvara studio i u Francuskoj u Bordou, koji će asistirati ostalim kompanijinim studijima u Francuskoj, a to su timovi koji su izradili Ghost Recon: Wildlands, Steep i Just Dance 2017.
Širenje dolazi u neizvesno vreme za francusku kompaniju, kada se govori da bi mogao da ih preuzme Vivendi. Direktor Iv Žilemo već je najavio da neće zadržati tu poziciju ukoliko ih kupi Vivendi.
Ubisoft potvrdio da radi na Assassin’s Creed TV seriji
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi