Ubisoft najavio Assassin’s Creed VR Experience

Ubisoft je ovu najavu napravio tokom AMD-ove GDC konferencije, a takođe je najavljeno da će ovo VR iskustvo napraviti sa kompanijama Fox i Practical Magic

Kako virtuelna realnost postaje sledeća velika stvar u načinu na koji konzumiramo medije, pretpostavljamo da nije veliko iznenađenje što je Ubisoft najavio Assassin’s Creed VR Experience. Kao što mu samo ime sugeriše, to će biti iskustvo virtuelne realnosti bazirano na Assassin’s Creed franšizi.
Ubisoft je ovu najavu napravio tokom AMD-ove GDC konferencije, a takođe je najavljeno da će ovo VR iskustvo napraviti sa kompanijama Fox i Practical Magic. Međutim, ukoliko mislite da je ovo VR verzija neke Assassin’s Creed igre, moraćemo da vas razočaramo. Direktor VR odeljenja u kompaniji Practical Magic poručio je da ovo VR iskustvo nije igra, već da će biti neka vrsta filma. Navodno je sve snimljeno zajedno sa Assassin’s Creed filmom, pa se očekuje samo neka vrsta VR snimka. Više o svemu očekujemo da saznamo u narednim nedeljama.
Završeno snimanje Assassin’s Creed filma
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi