U pripremi tri nova Windows Phone telefona

Pored informacija o napretku Windows Phone sistema na tržištu, AdDuplex nam otkriva da Microsoft priprema tri nova Lumia telefona

Servis AdDuplex podelio je sa svima, kao što smo navikli, neke interesantne podatke vezane za Windows Phone platformu. Pored informacija o napretku Windows Phone sistema na tržištu, AdDuplex nam otkriva da Microsoft priprema tri nova Lumia telefona. Na žalost, detaljnih informacija nema, osim da će raspon veličine ekrana ovih telefona biti između 4 i 5,7 inča. Što se tiče ostalih podataka, zanimljivo je videti da Widnows Phone 8.1 zauzima veći deo tržišta nego Windows Phone 7 i 8 zajedno, što je svakako pozitivan napredak. Sa druge strane, pomalo poražavajući podatak kaže da od četiri najprodavanija Lumia telefona na tržištu SAD, niti jedan nije bio vodeći model, već su prodaju oni jeftiniji modeli. Sada svakako ostaje veliko pitanje u kom će smeru Microsoft razvijati Lumia telefone, kada je u potpunosti preuzeo ovaj posao od kompanije Nokia.
Izvor: Pocketnow

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi